Trialowiec Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam mam pytanie.. gdy zaczynam pedalowac pedaly sie kreca razem z lancuchem a rower stoi w miejscu... czy ktos moze mial podobny przypadek i moze mi cos zaradzic ?? moj rower to silverfox slither fr26 Z Gory Dziekuje Za Rady Z uszanowaniem Sebastian P.S. Przepraszam ze bez polskich liter lecz mam zagraniczny system... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Problem dotyczy zapadek w bębenku. Wskazana byłaby jego wymiana, masz wolnobieg czy kasetę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trialowiec Napisano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 dokladnie nie wiem ale wydaje mi sie ze wolnobieg lecz tak jak mowie nie jestem w 100% pewny gdyz sie na tym nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Osobiście nie polecam reanimacji, więc kupno nowego "bębenka" do wolnobiegu to koszt 20-40zł, albo jeżeli masz ocohotę rozwijać rower to kupić koła z mocowaniem pod kasetę przy okazji wymieniając napęd. Kupując sam mechanizm do wolnobiegów nie musisz wymieniac napędu (zeby było jasne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trialowiec Napisano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Nie Wiem Czy To Pomoze Ale Dodam Zdjecie Uploaded with ImageShack.us P.S. To Pomaranczowe To Nie Rdza Tylko Cos Sie z Niego Wylalo Nie Wiem Co ... i przy okazji to ten sam temat mianowicie chodzi o przezutki czy oplaca sie i czy jest mozliwe zamatowanie przezutek oto w tym roweze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Rower To Schwinn Stingray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Policz ile masz przełożen z tyłu (ja widzę 8) oraz czy najmniejsza koronka to 11T (11 ząbków), ponieważ być może jednak masz kasetę nie wolnobieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trialowiec Napisano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 o ile dobrze wyliczylem to mam 13 zabkow ( chociaz nie jestem pewien bo mam trudny dostep i policzyc dokladnie nie moglem ) i tak 8 przelozen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Koło i tak i tak musisz sciągnąc, więc jak je zdejmiesz zrób zdjęcie z góry wolnobiegu (na 99% jest to wolnobieg) albo poprostu idź z nim do serwisu i zapytaj o koszt zmiany bębenka, bo to raczej Cię nie ominie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trialowiec Napisano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 ok dziekuje za pomoc jak mozna dac ci + ( lub cos podobnego za pomoc ?? ) Prosze odpisac i temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trialowiec Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Dobra znalazlem temat do zamkniecia Jeszcze Raz Dziekuje Za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.