Skocz do zawartości
  • 0

Gadżety

Gość Mateusz

Pytanie

Gość Mateusz
Napisano

Cześć, jestem Mateusz i mam 14 lat kocham rower mam KROSSa sfx 050 (patrz google) i mam takie pytanie, mam strasznie duzo odblaskow lamepk i dzwonek czy te "badziewia" posciagac aby rower byl bardziej normalny niz za przeproszeniem mam na tej kierownicy nasra*e gadzetów i czy je zostawic. Na kołach mam po 2 pomaranczowe odblaski chyba pościągam. I jeszcze jedno uzywacie blotnikow czy nie ? Bo nie wiem czy sciagać, ale je zostawie :thumbsup:

Pozdrawiam Mateusz

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Te wszystkie duperele możesz pościgać.

Możesz zostawić jakieś lampki jak jeździsz nocą.

Błotniki to jak teka pogoa jak dzisiaj to trzeba zdjąć. :) :)

Napisano

Błotniki na lato -> piwnica i reszta pierdół też, ale odblaski zostaw :) Co ci przeszkadzają???? A zawsze to większe bezpieczeństwo jazdy :)

this!!

odblaski ważna rzecz hmm ale radzę ci licznik i dzwonek zostawic jeżeli juz zostawiasz odblaski ^^

Napisano

Ja osobiście nie mam żadnego odblasku (może w pedałach coś się uchowało) bez licznika, bez lampek praktycznie 0 dodatków tylko niezbędny sprzęcior i jest gites chociaż rozmyślam nad licznikiem bo takie dystansy robie że ho ho :D

• Mod Team
Napisano

Po latach wróciłem do dzwonka na kierownicy. Mały nie rzucający się w oczy (to dla ortodoksów). W moim odczuciu przy zapchanych ścieżkach rowerowych jest to niezbędny dodatek do licznika i lampki.Deptacze lepiej reagują na dźwięk dzwonka niż na darcie paszczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...