maciek958 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam. Mam prośbę, pomóżcie mi znaleźć jakiś ciekawy rower w cenie do 600 zł typu MTB, Enduro lub XC. Podawajcie linki do stron sklepów, gdzie mozna takie rowery zakupić. Koła w takim rowerze miałyby mieć rozmiar 29 cali. Z góry dzięki :icon_wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 ..., Enduro lub XC... Koła w takim rowerze miałyby mieć rozmiar 29 cali. Z góry dzięki :icon_wink: Chyba zapomniałes jednego zera, albo nie znasz w ogóle realiów rynkowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 29 cali za takie pieniądze ? Marzenia =] W tej cenie to tylko kross hexagon v2 tu ale to do enduro na pewno się nie nadaje ... EDIT: ahh ktoś mnie ubiegł =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 żartowniś!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Podbij do Tesco. Tam rowery górskie sprzedają po 399 zł, ale nie mam do tego linku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Chyba jak już to jakaś używka-ale nie ma szans znaleźć coś do enduro i tym bardziej z kołami 29. http://allegro.pl/item1100472190_rower_kellys_magnu_s_olsztyn.html byłby ok ale nie wiadomo jaki stan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.