ziemian Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Witam Kupiłem to oświetlenie http://allegro.pl/item1082860188_zestaw_lamp_kellys_nightwatch_od_pepebike.html I teraz tu moje pytanie czy te baterie są do ładowania a jeśli tak to czym i za ile, jeśli nie to jakie mogę kupić to tego oświetlania baterie żeby można było je ładować i czym ładować????
robin00 Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Nie za bardzo rozumiem, jakie baterie są do ładowania?? Jestem pewien że dostałeś z lampami baterie, tzn w sumie 6 AAA. Baterii się nie ładuje. zużyte się wyrzuca i kupuje nowe. Można kupić akumulatorki AAA wraz z ładowarką. Dopiero wtedy można będzie je ładować. Swoją drogą mieszkasz na księżycu? Nie słyszałeś nigdy o akumulatorkach?? Bateriach???
ziemian Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 Stary słyszałem ale właśnie miałem pytanie czy to nie są czasem akumulatorki
arroyo Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Odpowiedź brzmi: nie. Same akumulatorki kosztowałyby więcej niż te latarki.
seker1995 Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Przecież w aukcji dokładnie jest napisane : Baterie AAA 4x1.5V (w komplecie) P.S. Swoją drogą dziwny temat
Lbx Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Latwo je rozróżnisz po woltażu. Baterie mają 1.5V, Akumulatorki natomiast 1.2V (różnica wynika z budowy), dodatkowo przy akumulatorkach często masz jeszcze pojemność, np. 2700mAh (miliamperogodzin). NIe bój się, na każdych bateriach z boku druczkiem jest by nie zwierać i NIE ŁADOWAĆ. Pozdro!
MTBjohny Napisano 10 Lipca 2010 Napisano 10 Lipca 2010 powiem tak latarki kosztują 40 zł dobrze zobaczyłem? chyba tak! kupowałem akumulatorki i uniwersalną ładowarke do prawie każdego rodzaju akumulatorów ładowarka kosztowała chyba 30-40 zł a 2x po 2 akumulatorki zeby nie bylo te mniejsze AA i 1 para kosztowala chyba 20 zł czyli razem 80 zł a ty musisz kupic ładowarke i 6x baterie AAA czyli zabulisz około 100 zł pewnie że możesz kupić to po czasie ci sie zwróci ja gdybym miał w swoje słuchawki na kompie ładowac normalne baterie to by było mniej więcej 2 baterie na 2- 3 dni a taki komplecik ile 3 zł? ps:wybaczcie późną porę przeczytałem tą wypowiedź jeszcze raz i przyznam się że sam jej nie ogarniam soory xd jutro ją poprawie
zekker Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Odpowiedź brzmi: nie. Same akumulatorki kosztowałyby więcej niż te latarki. Za 30,5 można mieć zestaw 6xAAA ReCyko, czyli taniej niż te lampki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.