adam00 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam, po 2 latach przerwy spowodowanych problemami ze zdrowiem, a konkretnie stawami kolanowymi, przekonany zaleceniami lekarza oraz wlasnymi wnioskami postanowilem wrocic do jazdy na rowerze. I w sumie dzisiaj bardzo fajnie mi sie jechalo trase 8,5km pokonalem w 34minuty, ale majac obciazenie w postaci 13kg dziecka w foteliku, moj rekord na tej trasie wynosil 18minut - na "pustym rowerze". I teraz tak sie zatanawiam ile czasu by mi zajela trasa gdybym jechal bez obciazenia Macie moze jakies doswiadczenia o ile orientacyjnie przejezdzacie trase szybciej jadac bez obciazenia bo chcialbym wiedziec ile mi brakuje do optymalnej dyspozycji Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz112 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Najlepiej pokonaj tracę na "pustym rowerze" i się dowiesz ile ci brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 wlasnie o to chodzi ze w przewidywalnym czasie nie mam takiej mozliwosci a jestem dosc ciekawy jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.