Skocz do zawartości

Serwisy rowerowe - Biała Podlaska

Negatywo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Wydaje mi się że najbardziej profesjonalne jest Inti Sports ( szkolny dwór )

Gianta na Sidorskiej ( tam w bloku ) też mogę polecić :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Troche odkopany temat :P ..Jesli chodzi o mnie to, tez wydaje mi sie, ze na szkolnym dworze jest chyba najbardziej profesjonalnie chociaz nie kozystalem z tego serwisu.. ale tak slyszalem. Jesli chodzi o Gianta na Sidorskiej, to po pierwsze nie ma juz tam "Gianta" , tylko jakis inny serwis/sklep , a po drugie nie polecam tego serwisu.

Kiedys wymieniali mi suport i w zasadzie nie wiem czy go wymienili, czy poprostu zrobili "czary mary" ze starym, bo po 2 tygodniach suport "strzelal" mi tak samo jak zekomo wymieniony. Bylo to pare lat temu, wiec, moze teraz cos sie zmienilo, ale tak pamietam ten serwis.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Koledzy, w białej nie ma dobrego serwisu czy sklepu rowerowego, każdy serwis jest robiony na odpał czy to w inti, giancie czy kellysie, to sklepy a nie warsztaty a wiec najlepiej działać samemu ze wsparciem forum:)

Inti nie polecam bo tam problemem jest nawet skręcenie sterów

Giant strasznie przeciąga naprawy a 802220540 już to podsumował

Sklep na madler to 7dni przeglądu i oddanie roweru w takim samym stanie

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Troche odkopany temat :P ..Jesli chodzi o mnie to, tez wydaje mi sie, ze na szkolnym dworze jest chyba najbardziej profesjonalnie chociaz nie kozystalem z tego serwisu.. ale tak slyszalem. Jesli chodzi o Gianta na Sidorskiej, to po pierwsze nie ma juz tam "Gianta" , tylko jakis inny serwis/sklep , a po drugie nie polecam tego serwisu.

Kiedys wymieniali mi suport i w zasadzie nie wiem czy go wymienili, czy poprostu zrobili "czary mary" ze starym, bo po 2 tygodniach suport "strzelal" mi tak samo jak zekomo wymieniony. Bylo to pare lat temu, wiec, moze teraz cos sie zmienilo, ale tak pamietam ten serwis.

Giant jest nadal jest, nazwa inna ale właściciel i ludzie Ci sami : )

Napisano

Koledzy, w białej nie ma dobrego serwisu czy sklepu rowerowego, każdy serwis jest robiony na odpał czy to w inti, giancie czy kellysie, to sklepy a nie warsztaty a wiec najlepiej działać samemu ze wsparciem forum:)

Inti nie polecam bo tam problemem jest nawet skręcenie sterów

Giant strasznie przeciąga naprawy a 802220540 już to podsumował

Sklep na madler to 7dni przeglądu i oddanie roweru w takim samym stanie

Zgadzam się z kolegą. Mieszkam w Warszawie ale z racji urodzenia i zamieszkania w Białej moich rodziców jestem tam bardzo często i jest to mój drugi dom.

W ubiegłym roku szukaliśmy serwisu który zwiększy skok w Rebie, zjeździliśmy calą Białą a Panowie sprzedawcy/serwisanci zachowywali się tak jakby nazwę Reba słyszeli pierwszy raz. Masakra.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A byłeś w inti ? inti jest moim zdaniem najbardziej profesjonalny, i nawet posiadają masę lepszego sprzętu, takiego typowego "dostępnego na allegro" i to w całkiem dobrych cenach : )

• 4 miesiące temu...
Napisano

Z tego co mi wiadomo są dwa serwisy profesjonalne w Białej Podlaskiej

1. Sklep "Medal", przedstawiciel firmy Giant, Kross,... Sidorska

2. Sklep "Inti Sport", przedstawiciel Meridy, Autora,... Szkolny dwór

jest jeczcze

- wineta na handlowej

- punkt napraw na grzybowej

- serwis na ogrodowej

i to chyba tyle

co do Reby to serwisu w Białej nie znajdziesz bo tych amortyzatorów jest w Białej ze 3 i żaden serwis nie ściągnie części bo się nie opłaca.

Strzelający suport ha temat woda.

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...