Kretschmer Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Ja podbiję temat chwaląc creative ep630. Kosztowały około 80 zeta, ale już rok działają bez zarzutu.
Kamil515 Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Ja polecam sennheisery cx-150. Również świetnie tłumią i grają, zwłaszcza w połączeniu z Ipodem i dobrą jakością muzyki . Podczas jazdy w mieście prawie nic nie słychać, ale jak ktoś cały czas się rozgląda, to nic mu się nie stanie.
philip100 Napisano 15 Października 2010 Napisano 15 Października 2010 Znam osoby które nawet bez słuchawek nie potrafią się ogarnąć w ruchu miejskim więc ja bym nie generalizował. Wypadki z udziałem rowerzystów zdarzają się dość często, w mieście gdzie ruch jest duży to codzienność, czasem winny jest rowerzysta, czasem inny uczestnik ruchu, okoliczności kolizji/ wypadków jest tysiące. Na pewno zatkanie sobie uszu przez rowerzystę jest taką okolicznością (jedną na tysiąc?) i tylko jeśli mówimy o rowerzyście który ma gdzieś to co się dookoła niego dzieje. Trzeźwo myślący rowerzysta nie zatyka sobie uszu żeby wpaść pod pierwszy lepszy samochód, no ludzie... Wg. mnie jazda z IEM'ami po mieście to kwestia tylko i wyłącznie posiadanego rozumu i wyobraźni. Jeśli o same słuchawki chodzi to wymieniane w temacie piszczałki jak sennki CX-300, różnej maści creativ'y (tutaj raczej płaci się za logo producenta a nie jakość dźwięku, jak w przypadku wszystkiego spod znaku creative labs), sony(podobnie jak u creative...), trzeba zaznaczyć że mówimy o "dobrym niskobudżetowym dźwięku" a nie o "dobrym dźwięku" jako takim . Bo fakt niezaprzeczalny jest taki że z dobrymi IEM'ami mają one bardzo mało wspólnego. Pozdrower
Sathgart Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 http://allegro.pl/monster-beats-by-dr-dre-sluchawki-100-oryginalne-i1273547302.html świetnie grają i tłumią
Batman Napisano 25 Października 2010 Napisano 25 Października 2010 Ja odradzam Sennheiser'y CX 300 głównie dlatego, że są baaardzo basowe. Na mojej mp4 mimo grzebania w EQ brzmią paskudniej od standardowych jakie były razem z Sansą właśnie z powodu basów. Tłumią fajnie. Ale do rocka/metalu są paskudne mimo, że Sennheiser...
mati123 Napisano 26 Października 2010 Napisano 26 Października 2010 Ja używam oryginalne słuchawki do nokii x3 i jestem zadowolony!!
bulas Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Creative EP-630! Kiedyś stosowałem iPod'owe ale creativy wygrały. Doskonale izolują.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.