flamner Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ktoś już ma obczajoną jakąś dobrą trase z Warszawy nad jezioro Zegrzyńskie? Chętnie bym się wybrał, ale nie chce błądzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ja znam moi znajomi będą się tam wybierać,ale w sobotę jeśli jesteś chętny to zapraszam bo ja nie wiem czy będę.Wyjazd jest o 10:30 z Dworca Gdańskiego nad Zegrze. Nad Zegrze siatkówka, opalanko i wypoczywanko. Czyli raczej leniwy wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Trasa jest prosta jak drut. Jedziesz cały czas wzdłuż Kanału Żerańskiego. Za rondem Starzyńskiego możesz skręcić w Golędzinowską i jechać po terenie PKP aż do Marywilskiej i potem prosto w Proletariatczyków i już prawym brzegiem Białołęcką do Kobiałki, odbijasz w prawo i w drugą w lewo za gimnazjum, Słoneczną dojeżdżasz do mostu przejeżdżasz na lewą stronę i już prosto do Zegrza. Druga opcja to olać skrót przez PKP i jechać Płochocińską do Marywilskiej i przejazd mostem na prawą stronę i tak jak wcześniej pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyrower Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Na pedaluj.pl można znaleźć tracka gps z Warszawy nad zalew. Track GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariioosh Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Możesz pojechać również czerwonym szlakiem z Rembertowa - trasa ciekawsza niż wzdłuż kanału - czasami trochę zarośnięta ale w sumie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Można też połączyć trasę nad kanałkiem z propozycją mariioosha :-) Kawałek trasy nad Zegrze (nie całkiem nad Zegrze ale w sumie już niedaleko) mogę pokazać: http://connect.garmin.com/activity/39020942 To oczywiście wariacja bo można cały czas jechać przy kanałku ale ponieważ robiłem pętlę to sobie urozmaiciłem "letko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Możesz jechać przez Modlińską i skręcić w prawo na Płochocińską i tak jechać prawą stroną kanału żerańskiego. Nie zabłądzisz , jedziesz cały czas prosto. Płochocińska zmieni się na ulicę J. Kazimierza i tak dotrzesz do Nieporętu nad zalew. Jak chcesz jechać na Zegrze, to z Nieporętu (małego ronda) skręcasz w lewo i dojeżdżasz już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Ma ktoś chęć na wypad nad Zegrze.Termin to zbliżający się tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirSanczo Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Ja się przejadę chętnie bo jechałem w zeszłym tygodniu, właśnie drogą na Nieporęt. Tempo średnie, ok 30km/h. Środa-Czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Pasuje.Napisz na PW jakiś namiar wrazie czegoś i miejsce spotkania.Ja będe leciał od Wilanowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwask Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Zrobiłem wczoraj małe kółko, m.in. nad Zegrze. Traska powinna być interesująca przede wszystkim dla osób jadących z Targówka lub Pragi, ponieważ nie jechałem standardowo od Starzyńskiego, tylko przez Białołękę. W miarę możliwości trasa prowadzi bocznymi drogami i w połowie drogi jedzie się już standardowo nad kanałkiem. Powrót, to propozycja dla rowerzystów z Wołomina i Sulejówka. Dla tych ostatnich krótsza trasa prowadzi przez Rembertów (koło AON), Zielonkę, Marki i później standardowo do Nieporętu, ale niestety nie mam teraz ścieżki gps, żeby ją pokazać... http://www.navime.pl/trasa/185/Kolko+-+Wawa+Zegrze+Wolomin+Sulejowek i inny wariant z powrotem przez Marki: http://www.navime.pl/trasa/77/Zalew+Zegrzynski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja w czwartek chętnie! Piątek , sobota też mi pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ktoś chętny dziś na przejażdżke nad Zegrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.