krzysiekm Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Czy ta opona nadaję się jeszcze do bezpiecznego użytku? Czy da się ją ,,naprawić"? Jeździłem na niej kilka razy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ja takie przetarcia rób rozcięcia zaszywałem i od spodu daje taśmę lub plaster , i dętka się nie przebijała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Skoro mowisz, ze jedziles na niej kilka razy i juz sa takie przetarcia, mam wrazenie ze jezdzisz na zbyt niskim cisnieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Możesz lekko zaszyć i dac łatkę taką jak na dętkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 to przetarcie wygląda znajomo... podobne widziałem już kilka razy w rowerach z hamulcami szczękowymi (do regulacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekm Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 zaszyć jakąś grubą nicią czy taka zwykła wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lbx Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 swoją rozciętą żyłką zszywałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttomii88 Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Polecam mocna nic/ dratwe taka jakiej uzywaja szewce oraz podkreic czyms od dolu, powinno byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekm Napisano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dzięki za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.