huskier1 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam. Mam zamiar kupić nową przerzutkę tylną bo starą mam już kompletnie zniszczoną. Rower mam przeznaczony do ,,hopek,, - streetu. Jaka będzię najlepsza p.tylna do 100 zł (więcej nie mam zamiru wydawać bo rower przeznaczony tak jak wyżej napisane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
microsista Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Jakie masz manetki? Dlugi, sredni czy krotki wozek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Zakładam że średni wózek, do wyboru masz Shimano Alivio , Sora, Tiagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskier1 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 http://www.rowery-wilex.pl/_allegro/zdjecia/Arkus/2009/treking_clasic_07_meski_granat/treking_clasic_07_meski_granat_manetka.jpg ---> manetka P.S. a tak w ogóle to jest to rower Merida Kalahari 575 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 to nie kupuj przerzutki tylko ubezpieczenie. ten rower się do tego kompletnie nie nadaje, połamanie go to kwestia czasu. i to raczej szybciej niz pozniej to zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskier1 Napisano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 i co z tego. jakos normalnie jezdzilem i nic nie bylo. prosze podac mi przerzutki jakies ktore moge kupic. wiem ze on sie nie nadaje do tego. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 kup dowolną przerzutkę, acera w zupełności wystarczy. reszte kasy odłóż na nowy rower jak już ten się złoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.