karol26 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam! Dzisiaj w rowerze (MTB) wykrzywił mi się hak od przerzutek (nie przez przypadek ). Moja aktualna przerzutka to Shimano Altus. Wymieniać przerzutkę, czy hak? Wiem, że różni się to ceną, ale chodzi mi o to, czy ta przerzutka jest dobra, i czy jeszcze podziała. Dodam jeszcze, że mam 7 biegów i połamany regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wykrzywił się hak, więc logika (której coraz mniej w narodzie) sugeruje wymianę haka. Przerzutka może też ucierpiała, ale nowa na krzywym haku chyba nie będzie działać zbyt dobrze, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Z fusów niewywróżymy co jest nie tak. Hak to groszowa sprawa, wymień i sprawdż czy poprawi się sytuacja ze zmianą biegów. Jeśli nie, zosało Ci naprostować jeszcze wózek przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol26 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hak kosztuje 30 zł, panowie. Jutro dodam zdjęcie przerzutki, i spróbujecie ocenić. Chodzi mi o to, czy przy okazji nie kupić przerzutki. Te co mam są dobre? Chcę mieć trochę lepszy rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.