karol26 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam! Chciałbym zacząć jeździć w streecie, ale nie mam roweru. Stąd moje pytanie. Czy kupię coś do max. 700 zł? Ma to być rower na początek, więc nie potrzebuje nie wiadomo czego. Z góry dziękuję, i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Do tej ceny bardzo ciężko ;/ Znalazłem taki http://www.allegro.pl/item1117303440_dartmoor_dual_dirt_street_zobacz.html , wywalić tą 2-półke na 1-półke jakieś DJ i miałmbyś rower w tej cenie , niestety coś podchodzącego pod street . Tu masz streetówkę już lepszą : http://www.allegro.pl/item1108239870_rower_dirt_street_octane_one_ns_dartmoor.html Niestety troszkę droższa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol26 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Pomyślałem teraz, że niekoniecznie musi to być street. Chodzi mi tylko o to, żebym mógł poskakać, pojeździć na kole. Znajdzie się coś takiego? Zapomniałem dodać, że jazda po ulicy, chodnikach jak i górkach także wchodzi w grę, więc obowiązkowo przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Po prostu kup FRówke , niestety w tej cenie tylko pseudo FRówki ;/ Chciałbym doradzić Ci jak najlepiej , ale do tej ceny nic nie widzę . Dozbieraj chociaż do 1000 zł jest już większy wybór , bo co z tego że kupisz rower za 700zł jak po miesiącu będzie wymagał kolejnych 500zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol26 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 W takim razie, nie będę zmieniał roweru, tylko wymienię kilka części w aktualnym, bo za rok przesiadam się na coś z silnikiem Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.