Skocz do zawartości

[amortyzator] Duro, czy Dj 3,4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chciałbym sie dowiedzieć, co będzie dla m,nie lepsze, waże 65kg, i lubie skakać, niewielkie hopki, ale sie rozkręcam;p i nie wiem czy brać duro djd 130mm, czy może marzocchi dj3 lub dj4, doradźcie mi, bo nie mam pojęcia co wybrać.. jestem raczej za marzocchi dj bo to w końcu marzocchi ;] , ale nie znam sie na tyle.

pozdro

Napisano

Po pierwsze to nie jest z rocznika 2008 tylko o wiele starszy . Po osi 9mm widać że jest to albo 3 albo Dirt Jam Pro . Nie warto tego amora , wdać że zakatowany .

Napisano

Wygląda na dojechanego choćby na wygląd lag . Uszczelki też nie zapiękne . Golenie malowane i też nie wyglądają dobrze . Korki licznie odkręcane . Jeśli chcesz to kupić , poproś o dodatkowe zdjęcia i pokaż ja tu w temacie .

Napisano

to jest na 100% dj4 a rocznik to chyba 06 bo przynajmniej tyle na koronie widac a to jest raczej data produkcji :)

pokaz jeszcze ktorego dj3 masz na mysli.

Napisano

niewarto, dopaszczony jest. Niedawno sprzedalem za podobna kase dj3 z 08r w niemal idealnym stanie wizualnym i swietnym stanie technicznym, wiec szukaj dobrze, nie spiesz sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...