simpson Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam. Mam rower Giant Rock z 2005r. Ostatnio urwałem mocowanie w tylnej przerzutce SRAM 3.0. Chciałbym wymienić automat na nowy za niezbyt dużą kasę. Rower posiada 6 biegów, manetkę Sram 3.0, w necie wyczytałem, że posiada długi wózek. Jeżdżę w różnym terenie ale więcej po lesie niż po asfalcie. Czasami wybieram się na mniejsze hopki poskakać. Poszukuje więc w miarę wytrzymałej przerzutki. Możecie mi doradzić jaki będzie pasował automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Masz już manetkę Srama więc możesz wybierać tylko ze Srama . Tania przerzutka to X-5 i u ciebie da rade . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpson Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wiem właśnie, że muszę srama, bo to jest system 1:1. Do tego doszedłem w necie Tylko czy będzie pasowała, bo mam 6 biegów, a ona jest 8-9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Powinna działać . Mi Deore XT działało na kasecie 7 biegów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpson Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ok, wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Będzie działać na 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpson Napisano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Kupiłem i wszystko śmiga dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.