qwerty123 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Witam. Mam okazję kupić ten rower. Ale nie wiem, czy to jest dobry rower i nie wiem ile może być on wart. Więc jak można proszę o wycenę oraz czy jest dobrej jakości. Dodam ,że ważę 59 kg i mam 173 cm wzrostu. http://img411.imageshack.us/gal.php?g=p0707101257.jpg
daro77 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Człowieku, to jest kultowy makrokesz Zeus Maxim Pytasz czy brać? pewnie że bierz, skoro darmo dają...
qwerty123 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 nie chce nic mówić ale czy to jest dobry rower ? nie jakieś badziewie ? będę naprawdę wdzięczny
mgxc24 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Koledzy, nie bądźmy już tacy - rower jest trochę badziewny, ale ostatecznie jako rower dojazdowy/weekendowy może być. Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka).
Mod Team michuuu Napisano 7 Lipca 2010 Mod Team Napisano 7 Lipca 2010 Koledzy, nie bądźmy już tacy - rower jest trochę badziewny, ale ostatecznie jako rower dojazdowy/weekendowy może być. Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka). Za tyle to niech lepiej weźmie Krossa Hexagona, nówke cewke.
Zidentyfikowany Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka). ahahahahaha Tak jak ktoś wyżej napisał, za flaszkę bym go wziął. Ale nic więcej bym nie dał go to gó*no jest.
MTBjohny Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Koledzy, nie bądźmy już tacy - rower jest trochę badziewny, ale ostatecznie jako rower dojazdowy/weekendowy może być. Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka). yhy za tylko to można kupić hexagona a nie jakiegoś makrokesza uuu michuuu mnie uprzedził xD
afly Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Koledzy, nie bądźmy już tacy - rower jest trochę badziewny, ale ostatecznie jako rower dojazdowy/weekendowy może być. Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka). Za nówkę nie więcej jak 600zł.
qwerty123 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Napisano 8 Lipca 2010 mogę go dostać za 400 zł - brać go ? a poza tym, co jest w nim takiego złego ?
micferrari Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Tak jak ktoś wyżej napisał, za flaszkę bym go wziął. Ale nic więcej bym nie dał go to gó*no jest. Zgadzam sięz tą wypowiedziąno może zamiast flaszki jakiś czteropak powinien temu co ten rower sprzedaje wystarczyć a co jest w nim złego ??? ogólnie wszystko zdaje mi się że jak go kupisz to długo nie pojeździsz. moja rada albo dozbieraj parę stówek do czegoś lepszego używanego markowego z allegro no chyba że da ci ten rower za flaszkę/czteropak no to bież
blair7 Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Ze zdjec widac ze rama powinna zmiescic miski na 1 1/8", ale mimo wszystko rama nie jest nijak rozwojowa. No i wielka, ja mierze podobnie i nie jezdzil bym na tak wielkiej (na oko ok: 19-20"). Na allegro spotkalem sie z takim ciekawym setem (ktory jest bardzo rozwojowy), za 450 zl otrzymujesz rame level a2, lub nawet a4 i amor xcr z tlumieniem olejowym. Wolalbym cos takiego kupic i powoli skladac fajny rower niz "mordowac" sie z tym zeusem. No chyba ze za flaszke go wezmiesz, za wiecej sie nie oplaca.
qwerty123 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Napisano 8 Lipca 2010 rower wygląda na firmowy ( bynajmniej wygląda ) jeździ się też nie źle prawdopodobnie rower ma 7 lat, ale przez te 7 lat nie był dużo używany i był garażowany prawdopodobnie kosztował 1000 zł co w nim jest złego ? pytam się serio, bo na oko błyszczy jakością i może tak jest ... blar7 można linka ? bo naprawdę szukam, szukam a nic dobrego w dobrej cenie znaleźć nie mogę
daro77 Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Kolego nie męcz już. Przynajmniej 10 osób już napisało że jest g.... wart. W nim złe jest wszystko, od 5 kilogramowej ramy, do większości nie naprawialnych i niewymienialnych komponentów. To makrokesz - jednorazówka. Poświęć 15min i poczytaj ten temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/27903-makrokesz-ostreenie-przed-zakupem-zbyt-taniego-roweru/
Gracek Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 rower wygląda na firmowy ( bynajmniej wygląda ) jeździ się też nie źle Też kiedyś jeździłem na makrokeszu w wieku 8-13 lat. Też się nieźle jeździło, ale jak zakupiłem Rockidera to nie było porównania. No i mam działające hamulce! Tak jak inni napisali. Lepiej dozbieraj trochę kasy i kup coś lepszego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.