Skocz do zawartości

[rower] Brać go ?

qwerty123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy, nie bądźmy już tacy - rower jest trochę badziewny, ale ostatecznie jako rower dojazdowy/weekendowy może być. Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka).

• Mod Team
Napisano

Koledzy, nie bądźmy już tacy - rower jest trochę badziewny, ale ostatecznie jako rower dojazdowy/weekendowy może być. Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka).

Za tyle to niech lepiej weźmie Krossa Hexagona, nówke cewke.

Napisano

Myślę, że tak z 700-800zł można by na niego wydać (pod warunkiem że nówka).

ahahahahaha :):blink:;)

Tak jak ktoś wyżej napisał, za flaszkę bym go wziął. Ale nic więcej bym nie dał go to gó*no jest.

Napisano

yhy za tylko to można kupić hexagona a nie jakiegoś makrokesza <_<

uuu michuuu mnie uprzedził xD

Napisano

Za nówkę nie więcej jak 600zł.

Napisano
Tak jak ktoś wyżej napisał, za flaszkę bym go wziął. Ale nic więcej bym nie dał go to gó*no jest.

Zgadzam sięz tą wypowiedziąno może zamiast flaszki jakiś czteropak powinien temu co ten rower sprzedaje wystarczyć :thumbsup:

a co jest w nim złego ??? ogólnie wszystko zdaje mi się że jak go kupisz to długo nie pojeździsz.

moja rada albo dozbieraj parę stówek do czegoś lepszego używanego markowego z allegro

no chyba że da ci ten rower za flaszkę/czteropak no to bież :voodoo:

Napisano

Ze zdjec widac ze rama powinna zmiescic miski na 1 1/8", ale mimo wszystko rama nie jest nijak rozwojowa. No i wielka, ja mierze podobnie i nie jezdzil bym na tak wielkiej (na oko ok: 19-20"). Na allegro spotkalem sie z takim ciekawym setem (ktory jest bardzo rozwojowy), za 450 zl otrzymujesz rame level a2, lub nawet a4 i amor xcr z tlumieniem olejowym. Wolalbym cos takiego kupic i powoli skladac fajny rower niz "mordowac" sie z tym zeusem. No chyba ze za flaszke go wezmiesz, za wiecej sie nie oplaca.

Napisano

rower wygląda na firmowy ( bynajmniej wygląda ) jeździ się też nie źle

prawdopodobnie rower ma 7 lat, ale przez te 7 lat nie był dużo używany i był garażowany

prawdopodobnie kosztował 1000 zł

co w nim jest złego ? pytam się serio, bo na oko błyszczy jakością i może tak jest ...

blar7 można linka ? bo naprawdę szukam, szukam a nic dobrego w dobrej cenie znaleźć nie mogę

Napisano

rower wygląda na firmowy ( bynajmniej wygląda ) jeździ się też nie źle

Też kiedyś jeździłem na makrokeszu w wieku 8-13 lat. Też się nieźle jeździło, ale jak zakupiłem Rockidera to nie było porównania. No i mam działające hamulce! Tak jak inni napisali. Lepiej dozbieraj trochę kasy i kup coś lepszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...