PaRiik Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Siemka Mam nadzieje ze pisze w dobrym temacie.Mam zamiar kupic sobie nowy rower gorski, na ktorego chce przeznaczyc ok 2000 zl.Jezdze czesto po polach,lasach.Na oku mam kilka takich rowerow: Rockrider 6.3 Kellys Quartz Author Stratos Ktory jest najlepszy?.Najbardziej mi sie widzi kellys quartz,byl by dobry? Jak pisze w zlym temacie to prosze moderatora o przeniesenie go do dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Temat przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212127 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Siema ja bym ci nie polecał żadnego z tych sprzętów niestety z moim doświadczeniem wiem że jedynie author troche pojeździ ale nic więcej ja bym się zastanowił nad inną marką niż kellys lub rockrider . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaRiik Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dzieki a moglbys mi polecic kilka innych rowerow cena max 2000??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212127 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Siema no dla ciebie to nadaje sie taki rower http://allegro.pl/item1094264922_strida.html pozdrawiam nie to oczywiście był żart polecam ci na przykład ten rower http://allegro.pl/item1103284846_cube_analog_black_red_200zl_taniej_dhl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaRiik Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 HAHAHAHHAHAHA nie no masz racje xDDD.Tobie tez by sie przydal To bylo smieszne ale czy moglby mi ktos w tej sprawie pomoc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 http://www.allegro.pl/item1109131062_merida_matts_tfs_xc_500_v_2009_od_merluk.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaRiik Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Dokladnie to mi chodzi zebyscie powiedzieli czy na takie tereny jak lasy pola asfalt bedzie dobry Kellys Quartz 2010?????Poniewaz mam juz prawie go zamowionego i potrzebuje szybkiej odpowiedzi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookiquartz Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ja polecam coś ze stajni mbike , unibike lub kross bo z tego co wiem to author jest drogi w porównani tych firm pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaRiik Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ok dzieki wam juz wiem wszystko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.