Skocz do zawartości

[hamulce hydrauliczne] Klamka do tektro

IamThoth

Rekomendowane odpowiedzi

nie lepiej poszukac na allegro, lub u dystrybutora? To nie jest jakis super drogi hamulec, aby polowa uzytkownikow tego forum sie nim zachwycala i go posiadała. Porponuje google. zajmnie to mniej czasu niz czekanie na odpowiedz na forum, ktorej pewnie i tak nie otrzymasz.

Właśnie to jest auriga. Napisałem do Meridy to dali mi namiar do dystrybutora. Ale mimo to chciałem się spytać czy nie lepiej kupić jakieś fajniejsze klamki, które będą pasowały. Jak ktoś ma załtwić klamkę auriga comp (po taniości, używaną albo co) to bardzo bym prosił.

Właśnie to jest auriga. Napisałem do Meridy to dali mi namiar do dystrybutora. Ale mimo to chciałem się spytać czy nie lepiej kupić jakieś fajniejsze klamki, które będą pasowały. Jak ktoś ma załtwić klamkę auriga comp (po taniości, używaną albo co) to bardzo bym prosił.

Jak będziesz zainteresowany to kolega wiem że ma hamulec Tekro Auriga (nie Auriga Comp!). Jeżeli klamka by Ci pasowała mogę zapytać o cenę. Coś takego:

post-113857-1278528753,21_thumb.jpeg

nie wiem jaka jest roznica pomiedzy comp a zwykla auriga (w instrukcji jest rozroznienie na sposoby odpowietrzania, ale 'o so cho' to nie wiem), ja w swojej zjechalem srube regulacyjna, w serwisie coolbike`a starali sie znalezc zestaw naprawczy, lub tez sama klamke, ale dystrybutor na Polske odpowiedzial ze sprowadza wylacznie kompletne zestawy, moze do tej pory (pare mies) cos sie zmienilo, ale na forum proponowali zamiane na juicy 3, jako ze tez na mineralnym chodzi i wkrety takie same.

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...