TheSebek12 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 witam mieszkam w angli a dokladnie to okolice heathrow niedawno nabylem rower kona stinky 07 jesli ktos mieszka w poblizu lub orientuje sie gdzie sa jakies trasy tego typu prosze o odp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Zainteresuj sie North Downs, okolice Dorking: Leith Hill, Holmbury Hill, Pitch Hill. Najlepsze co moze sie przydazyc w poludniowo-wschodniej anglii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSebek12 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 troszke daleko cos slyszalem a wiesz moze czy na windsor jest cos ciekawego bo ma zamiar sie wybrac w niedziele ale niewiem czy bedzie gdzie pojezdzic co prawda sa tam duuuze lasy ale jeszcze niebylem...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Windsor Great Park to duza przestrzen z duzymi restrykcjami w poruszaniu sie. Czasami jestem tam na szosie, sporo drog asfaltowych przecinajacych park, ladne widoki, sam Windsor i Eton dosyc ciekawe. Nie znam tych miejsc od strony off road, na pewno w Parku nie poszalejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSebek12 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dlaczego a wiesz cos morze o richmond tam podobno ktos zrobil trase ale jaka to niewiem aty jezdzisz szosowo czy tez dhja dopiero zaczynam takze sie ucze dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Bo to jest zagospodarowany na maxa park, ja tam nie widzialem ludzi smigajacych off road. Richmond to tez park z nieco chyba wieksza swoboda poruszania sie, nie jezdzilem tam. Jezdze glownie mtb, szosa tez mi sie zdarza, nic wspolnego z dh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boney Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 bikemap.net i szukaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.