mbMTB Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam. Mam do bardzie doświadczonych kolegów następujące pytanie. Czym w praktyce różnią się przednie przerzutki typu down swing i top swing? Wiem oczywiście, że w tej pierwszej prowadnica łańcucha znajduje się poniżej obejmy mocującej do ramy, zaś w drugiej powyżej tej obejmy. Chciałbym jednak dowiedzieć się co się z tym wiąże, czy są jakieś zależności w stosunku do ramy? Czy np. w przypadku jednej ramy można użyć tylko top swing, a down swing jest wykluczona? Czyli krótko mówiąc czym w praktyce może skutkować to czy mam przerzutkę top swing, czy down swing? Posiadam do zagospodarowania ramę Author Vision model bodajże z 2006 r i właśnie do niej będę potrzebował ową przerzutkę. Z góry dziękuję za porady i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Temat przerobiony w 100%, skorzystaj z wyszukiwarki. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.