miok Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej, macie jakieś opinie nt. butów Rockrider RR6? Jak z czasem schnięcia i wygodą chodzenia (wejść - kupić - wyjść)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja je mam. Chodzi się w nich wygodnie, schną szybko (podeszwa niestety nie jest zbyt sztywna, ale do rekreacji są ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miok Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ok, przymierzałem je dziś i podeszwa wydawała się sztywna, przynajmniej najsztywniejsza w jakiej chodziłem. Nie upijały Cię po bokach? Jak się jeździ w ulewie? Zastanawiam się nad nimi jako buty na wyprawę, ale na zwykłe pedały (wg informacji nadają się do takich), na zatrzaski już za późno żeby się przystosować. * jeśli chodzi o to schnięcie i ulewy - czy schną szybciej od "zwykłych"/innych butów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miok Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 ktoś jeszcze używał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ja ich w ulewie nie używałem, ale podeszwa jest bardzo giętka i do niczego poza rekreacją się nie nadaje (czuć to podczas ostrego przyspieszania). Schną dość szybko, są dość przewiewne, ale szybko przemakaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.