3fF Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam! Szukam roweru mtb/lekkie xc okolice 1500zł rider 186cm ~75kg. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lendyn Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Moze jednak ktos sie wypowie rowniez szukam takiego sprzetu.Moje typy to merida matts 40D,kross level A2 xt i unibike evo wszystkie w cenie okolo 1600zl.Macie jakies inne typy?Ktory z nich wypada najlepiej ?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja wybrałbym evolutiona (w porównaniu do krossa gorsza przerzutka tylna, ale lepszy amor, lepsza korba i dużo lepsze opony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam Sam mam Kross'a Level A2 XT i wczoraj przeszedł poważną próbę otóż wjechała we mnie babka samochodem ja jechałem drogą z pierwszeństwem ona wyjeżdżała na drogę z drogi podporządkowanej i uderzyła w rower dość mocno ale mi naszczęscie nic a rower rama ani nie dygnięta tylko korba i hak od przerzutki do wymiany. A tak przejdźmy do sedna to mam go od ok. miesiąca i jestem naprawdę bardzo zadowolony. Kupisz go za ok 1300/1400zł i to jest wg mnie super proporcja cena/jakość tu masz link do jednego ale poczekaj może wystawią aukcję to tam taniej kupisz: http://allegro.pl/item1128641218_kross_level_a2_xt_hamulce_hydrauliczne_nowy.html polecam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.