K4rtm4n Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam Nigdy nie przykładałem większej wagi do rowery i zwykly jeździłem jakimiś góralami z supermarketu.. Postanowiłem wkońcu kupić sobie rowerek crossowy na jakieś dłuższe wyprawy i problem tkwi w tym że kompletnie nie wiem co mam dla siebie wybrać, mam 198 cm wzrostu, 85 kg wagi i nie wiem jaki rower będzie dla mnei najlepszy w przedziale cenowym do 1200 zł. Jeśli moge prosić o jakieś porady albo najlepiej jakby ktoś wiedział jaki rower w takim przedziale cenowym będzie dla mnie najlepszy proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam, w przedziale do 1200 zł cenowym możesz się zastanowić pomiędzy Krossem Preria, a Unibike Crossfire GTS. Ten drugi ma zdecydowanie lepszy amortyzator. Niestety obydwa rowery są ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.