Pr5Rider Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Witam serdecznie Mam wielki dylemat zakupiłem rame felt q250 i sztywny karbonowy widelec 4za lynx i do tego chciałbym jakies solidne lekkie koła.Zastawiam się czy nie powinny byc troche ciezsze,wkoncu sztywniak. Oto moje typy Co do kół mam dylemat bo w oko wpadły mi jeszcze: Mavic Crossride Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Ostatnie najbardziej mi pasują są powiedzmy ze lekkie i nie takie drogie... Co do mavików mam mieszane uczucia duzo ludzi sie na ich temat wypowiada i jest duzo ocen negatywnych jak i pozytywnych. Boję sie o serwis w mojej okolicy nie zrobią mi ich jak cos sie sypnie... ale ten wyglad mmm... Moja waga 70kg dziekuje za rady
Artro Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 przy twojej wadze raczej nie masz się co bać o crossride'y
Pr5Rider Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 Dobra dzieki Zrobią mi przeglad czy serwis tych kółek w kazdym serwisie? I byłbym wdzieczny jakbyscie dali mi linki do Tych mavicków z 2010 roku.Podobno sie roznia od '08
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.