piotrulek84 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zanosi się na ciekawy urlop. Najpierw Singltrek pod Smrkem, potem Karpacz a na koniec Tatry. I pojawia się pytanie. Gdzie jezdzić w okolicy Bukowiny Tatrzańskiej? Jakie szczyty momy do zrobienia w promieniu 30km? Na Turbacz już się napaliłem, ale może jest cuś z południowej strony. Da radę po Tatrach pośmigać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 To akurat moje okolice mieszkam w sąsiedniej wsi Obok bukowiny : miejsca na które możesz się wybrać to Kotelnica Białczańska i wjechać na samą górę tam jest karczma drugie miejsce to Skałki białczańskie przełom białki w tamtych okolicach jest dużo dróg typowo xc przynajmniej ja tak uważam można tam dość dużo kilometrów zrobić po między polami jeżdżąc po tych ścieżkach to tylko niektóre miejsca ale jest ich więcej:D podaje najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.