borowka Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Zajmuję miejsce szóste w mini. Kombinuję jak mogę się dostać wyżej (oczywiście uczciwie). Na miejscu piątym jest zawodnik, który brał udział na maratonach w: Chodzieży, Białowieży, Olsztynie, Sopocie i Nałęczowie. Punkty układają się kolejno: 164, 98, 117, 106, 130. Interesuje mnie jego wynik z Chodzieży, bo jest nieprzeciętnie (jak na jego późniejsze rezultaty) dobry. i tutaj nasuwa mi się pytanie: Czy da się oszukać punktację?? Może biker ten skrócił trasę, co mu dało tyle punktów?? pozdRower
Klosiu Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Moze, moze, nie ma co gdybac. A moze mial infekcje, moze mniej czasu na trening, moze zlapal gume. Moze mu pasuja takie trasy jak w Chodziezy. Tez z niektorych maratonow mam 30% lepszy wynik niz z innych.
Gekon Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 nie doszukiwalbym się tu spisku, jak chcesz być V to pojedź następny maraton lepiej niż on w Chodzieży.
LRBUKOWSKI Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Punkty są liczone wględem pierwszego zawodnika w danej kategorii. w tym przypadku wystarczyło że pierwszy byl gorszy niż na innych maratonach żeby ten konkretny miał lepszy wynik. świetnie to widać np. na dziewczynach.moze przyjechac godzine po chłopaku, a mieć lepsze albo niewiele gorsze punkty od niego.
eland Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 moim zdaniem w tym roku na skandii nie da się oszukiwać, oprócz mat na trasie zawsze jest kilku ludzi w newralgicznych miejscach, którzy spisują numery przejeżdzających
strus13 Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 da się oszukiwać, sam byłem świadkiem jak w gdańsku po ścianie i zjeździe płaczu na sam koniec zarówno zawodnicy medio jak i mini dojeżdżali z prawej strony. zapytałem takiego pana - nie będę podawał numeru - skąd się tu wziął on zdziwiony że właśnie nie było górki, po czym jasno mu zakomunikowałem że skrócił głośno powtórzyłem jego numer a co się potem okazało gość był 10 miejsc za mną sklasyfikowany. tak więc kto ma ściąć to zetnie
eland Napisano 13 Lipca 2011 Napisano 13 Lipca 2011 dziwne, bo na górce siedział gość i spisywał numery. zgłosiłeś ten fakt sędziom?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.