daid Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Witam, mam pytanie reklamował ktoś z was ciuchy endury? Jak rozpatrują? Mam od kwietnia spodenki z wkładką i dzisiaj zauważyłem, że popruły się. Trochę szybko:/ nawet trzech pełnych miesięcy nie mają.
ACextreme Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Panie drogi... moze zamiast na forum pytac, zapytalbys sprzedawcy? Endura nie robi problemow z reklamacjami jesli sa zasadne.
JustMe Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Też jestem ciekawy jak to jest z reklamacjami, bo niedawno [czyt. miesiąc temu] kupiłem spodnie endura już nie pamiętam modelu, ale są z wkładką która jest do nich przyszyta i w dwóch punktach zaczął się mocno przecierać materiał. Czy reklamacja twoich spodenek została zaakceptowana ?
lajtspid Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Panie drogi... moze zamiast na forum pytac, zapytalbys sprzedawcy? To oczywista oczywistość, ale po to jest forum, by dzielić się opiniami. Endura nie robi problemow z reklamacjami jesli sa zasadne. A to się chwali. Wielu producentów i dystrybutorów ma niestety w zwyczaju kombinowanie jak by tu wmówić klientowi że usterka powstała z jego winy... (dlatego pytanie zadane przez kolegę daid jest jak najbardziej na miejscu).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.