EmilMarki Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam jest to mój 1 post na forum . Waże 80 kg mam 180 wzrostu i strasznie wielki brzuch, jaki polecacie trening diete aby może nie zrzucić 20 kilo tylko spokojnie z 5-7 kilo, aby nie było takiego wielkiego brzucha Pozdrawiam i liczę na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat47 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 nie jestem ekspertem ale 2h jazdy dziennie przez 2-3miesiące w pasie neopronowym przyniesie efekty. Dla porównania ja mam 190cm i waże 89kg, biegam w takim pasie juz od miesiaca, co drugi dzień i widac poprawe sylwetki. Więc rowerem 2h, czyli jakieś 60km wydaje sie byc najskuteczniejszym sposobem, jeśli nie dasz rady 2h jeździć, to 1h tez będzie spoko ale, żeby to było regularnie, by organizm przerzucił sie na spalanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmilMarki Napisano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ok od jutra zaczynam jazde . A jaka dieta wiem 0 słodyczy słodkich napojów czipsów i innego dziadostwa czy podczas jazdy mogę pić napoje energetyczne czy wode. Jak z jedzeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Więc rowerem 2h, czyli jakieś 60km wydaje sie byc najskuteczniejszym sposobem Taaa, czyli średnia ok. 30 km/h to dla niektórych już jazda w strefie beztlenowej i spalanie tego co się zjadło, a nie tkanki tłuszczowej. Ekspertem nie jesteś, ale jak o czymś nie wiesz to po prostu nie pisz. Znalezione tematy o odchudzaniu na rowerze i wskazaniach co do jazdy: [Odchudzanie]Plan treningu [kilogramy w dół] [Odchudzanie]Jakie tętno i środki Podstawą dla Ciebie będzie zakup pulsometru i stosowanie się do zaleceń podanych w tematach wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.