Skocz do zawartości

[do 1800 zł] Enduro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem nowym użytkownikiem forum. Wiem, że było wiele tematów tego typu, ale no i tak wolałem założyć nowy. Bardzo proszę o wyrozumiałość.

Szukam roweru enduro, ale czasem chciałbym poskakać na jakichś hopkach (sporadycznie). Oczywiście wiem, że za tą cenę to tylko na rower ze sztywną ramą mogę liczyć. Mój budżet wynosi 1800 zł i nie mam zamiaru go przekraczać.

Wolałbym gotowy rower, bo nie chce mi się nic składać. Raczej wykluczam kupowanie używanych części/roweru.

Chciałem kupić Jamis Komodo 1 na wyprzedaży po sezonie, ale nie mogę znaleźć żadnego sklepu oferującego ten towar :/

Jest jeszcze Author a-gang 6mm/7mm, ale taki ma kolega i wolałbym mieć coś innego. Znalazłem Haro Escape Sport w bardzo atrakcyjnej cenie, ale rama tylko 18' i 19'. Mam 175cm wzrostu, a chciałbym na tym rowerze, jak już wcześniej napisałem, poskakać od czasu do czasu. Co do Krossów, to nie wiem czemu, ale nie jestem pewien tej marki.

Co możecie mi polecić ??? Byłbym wdzięczny za jakieś uzasadnienie.

Przepraszam za zakładanie topicu na temat, który był wałkowany 100 razy.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...