TocaS Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Razem z kolegą maciej1986 planujemy wypad do Kołobrzegu, na dzień dzisiejszy jest to sobota 24 lipca. Szuakliśmy chętnych na forum szosowym ale niestety tego dnia wypada maraton szosowy w miejscowości Łobez z racji tego prawdopodobnie trasa do Kołobrzegu poleci właśnie przez tą miescowość, na miejscu przerwa 30-40 minut. Prędkość średnia z racji total odo musi być rozsądna myśle, że te minimum 26km/h będzie. Na miejscu jakiś obiad i powrót będzie wyglądał w zależnośći od sił i chęci bo albo od razu polecimy pociągiem, albo dokręcimy gdzieś gdzie dojazd pociagiem będzie dogodny pod względem czasu podróży jak i przesiadek, najlepiej było by dokręcić do Stargardu Szczecińskiego. Mam tylko nadzieje, że nie wymyślą mi czegoś w pracy, bo nie mam ochoty przekładać wyjazdu. W związku z tym, że będzie ciężko z pociągiem plany się zmieniły, jedziemy i wracamy rowerem, trasa Poznań-Łobez-Poznań około 410-420 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.