Skocz do zawartości

[rower] Kross Level A8

Nagash

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem skąd jesteś ale w sklepie rowerowym "Armiko" w Skoczowie dziś znalazłem Kross Level A8 z rocznika 2009, po negocjacjach cena 2600zł <_< Także mój problem się skończył, rowerek jutro odbieram bo dziś nie miałem jak go zabrać do domu. Piszę dlatego, że ja wziąłem ostatnią 19" ale została jeszcze jedna jedna 17" - jak akurat jesteś ze Śląska to druga taka oferta może się nie trafić.

Napisano

No niestety - to mały sklep, nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej z tego co wiem. Tu jest ich stronka, jest tam telefon i mail - możesz w razie czego się z nimi skontaktować:

http://www.armiko.ig.pl/ (mam nadzieje, ze mogę takie linki dawać? <_< )

Napisano

Dodzwoniłem się. Powiedział mi, że faktycznie został rowerek z 17' i 19' (wspomniał też, że zarezerwowałeś), ale... Ale jest takie, że to A8 z 2008 roku. ^^

Napisano

Hmmm to dziwne bo na 100% miał z przodu XT a z tego co wiem to 2008 miał LX z przodu. Jak tam dzisiaj byłem to nie było tego faceta co zwykle sprzedaje bo był na pogrzebie tylko taka babka a ona za bardzo nie wiedziała czy to jest 2008 czy 2009 ale powiedziała, że 2009 a ja się zasugerowałem przerzutkami i dlatego tak napisałem. Teraz patrzę dokładniej i faktycznie hamulce miał Shimano czyli z wersji 2008 i amorek też (ale to akurat lepiej). Jutro jeszcze pogadam bo ten facet powinien być a on jest bardziej konkretny ale raczej i tak go wezmę bo aż szkoda nie. W takim razie sorry za wprowadzenie w błąd - jeszcze jutro napiszę co i jak z tym rowerkiem dokładnie <_<

Edit: Dobra w tym sklepie internetowym gdzie patrzałem na A8 2008 był chyba błąd po prostu bo we wszystkich innych jest XT z przodu - w takim razie mój błąd (i pani ze sklepu) :)

Napisano

Trochę namieszaliście. Zamierzam ochłonąć i odeślę rowerek do sklepu. 
Wolę kupić coś, z czego będę w 100% zadowolony. Dlatego też, mogę ewentualnie zwiększyć budżet do 4000zł. 
To już naprawdę górna granica. Liczę na jakieś ciekawe propozycje.

Z tym, że rowerek nie musi być zbyt agresywny. Nie mam zamiaru się ścigać. 

Ale co kupiłeś Unibike Experta i teraz chcesz go odesłać?????

Najłatwiej poznać Levela z 2008 roku po nieparzystości rozmiaru ram 17,19,21. Level z roku 2009 i 2010 mają 18, 20.

Napisano

Nawet nie usiadłeś, nie przejechałeś się i od razu odsyłasz bo ktoś (z całym szacunkiem) na forum napisał że lepszy jest rower X lub Y......... bezsensu.

W sumie Twoja kasa, Twoja decyzja.

Napisano

Dobra właśnie przyjechałem ze sklepu z rowerkiem - faktycznie to był model 2008 - więc sorry za wprowadzenie w błąd. Z przednią przerzutką był taki bajer, że "17 dostali z XT z przodu, w 19" już było LX katalogowo. Zwróciłem na to uwagę i pan mi od ręki przełożył przerzutkę :) A wszystko za 2600zł - jak poprosisz to może też dadzą Ci XT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...