lasq Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Nie wiem skąd jesteś ale w sklepie rowerowym "Armiko" w Skoczowie dziś znalazłem Kross Level A8 z rocznika 2009, po negocjacjach cena 2600zł Także mój problem się skończył, rowerek jutro odbieram bo dziś nie miałem jak go zabrać do domu. Piszę dlatego, że ja wziąłem ostatnią 19" ale została jeszcze jedna jedna 17" - jak akurat jesteś ze Śląska to druga taka oferta może się nie trafić.
Nagash Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 Jestem z Bytomia. Ciekawa oferta, w dodatku z 2009 roku. Zgaduję, że rower trzeba odebrać osobiście?
lasq Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 No niestety - to mały sklep, nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej z tego co wiem. Tu jest ich stronka, jest tam telefon i mail - możesz w razie czego się z nimi skontaktować: http://www.armiko.ig.pl/ (mam nadzieje, ze mogę takie linki dawać? )
Nagash Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 Niestety. Nie umiem się do nich dodzwonić. :[
lasq Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Bo mają do 17 czynne - musisz spróbować jutro, ew. wysłać maila.
Nagash Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 Dodzwoniłem się. Powiedział mi, że faktycznie został rowerek z 17' i 19' (wspomniał też, że zarezerwowałeś), ale... Ale jest takie, że to A8 z 2008 roku. ^^
lasq Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Hmmm to dziwne bo na 100% miał z przodu XT a z tego co wiem to 2008 miał LX z przodu. Jak tam dzisiaj byłem to nie było tego faceta co zwykle sprzedaje bo był na pogrzebie tylko taka babka a ona za bardzo nie wiedziała czy to jest 2008 czy 2009 ale powiedziała, że 2009 a ja się zasugerowałem przerzutkami i dlatego tak napisałem. Teraz patrzę dokładniej i faktycznie hamulce miał Shimano czyli z wersji 2008 i amorek też (ale to akurat lepiej). Jutro jeszcze pogadam bo ten facet powinien być a on jest bardziej konkretny ale raczej i tak go wezmę bo aż szkoda nie. W takim razie sorry za wprowadzenie w błąd - jeszcze jutro napiszę co i jak z tym rowerkiem dokładnie Edit: Dobra w tym sklepie internetowym gdzie patrzałem na A8 2008 był chyba błąd po prostu bo we wszystkich innych jest XT z przodu - w takim razie mój błąd (i pani ze sklepu)
szefix Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Trochę namieszaliście. Zamierzam ochłonąć i odeślę rowerek do sklepu. Wolę kupić coś, z czego będę w 100% zadowolony. Dlatego też, mogę ewentualnie zwiększyć budżet do 4000zł. To już naprawdę górna granica. Liczę na jakieś ciekawe propozycje. Z tym, że rowerek nie musi być zbyt agresywny. Nie mam zamiaru się ścigać. Ale co kupiłeś Unibike Experta i teraz chcesz go odesłać????? Najłatwiej poznać Levela z 2008 roku po nieparzystości rozmiaru ram 17,19,21. Level z roku 2009 i 2010 mają 18, 20.
Nagash Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 To znaczy rowerek jutro przyjdzie. Już załatwiłem ze sklepem, że go od razu odeślę.
szefix Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Nawet nie usiadłeś, nie przejechałeś się i od razu odsyłasz bo ktoś (z całym szacunkiem) na forum napisał że lepszy jest rower X lub Y......... bezsensu. W sumie Twoja kasa, Twoja decyzja.
lasq Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Dobra właśnie przyjechałem ze sklepu z rowerkiem - faktycznie to był model 2008 - więc sorry za wprowadzenie w błąd. Z przednią przerzutką był taki bajer, że "17 dostali z XT z przodu, w 19" już było LX katalogowo. Zwróciłem na to uwagę i pan mi od ręki przełożył przerzutkę A wszystko za 2600zł - jak poprosisz to może też dadzą Ci XT.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.