Skocz do zawartości

[dolnośląsko-wielkopolska] wyprawa do Smrk

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, w sobotę 10 lipca wybieramy się na Singltrek pod Smrkem (

) jedziemy we trzech, tzn. ja, MarcinGoluch i piotrulek84. Jeżeli ktoś chce się podczepić pod ta wspaniałą wyprawę to zapraszam. Im więcej osób tym lepiej. Maruderom dla których jest za daleko i za gorąco mówimy stanowcze nie!:(
Napisano

Hejas Kociaki! :whistling:

Mialem smigac za Wami moim furolotem ale niestety takze japonczykoow dotykaja problemy :) co prawda nie takie jak oslawiona Omege ale dostalem szlifa od ciezaroowki i mam auto w serwisie.. tak wiec zroobcie rekonesans i woowczas podczepie sie pod sierpniowa wyprawe juz wstepnie planowana :D

Napisano

Omega to klasa sama w sobie i bluźnisz próbując przyrównać się do niej :) Jak nie Smrk to może Rychlebské stezky , bo też jest plan uderzyć w to miejsce ;)

Napisano

Omega to klasa sama w sobie i bluźnisz próbując przyrównać się do niej :icon_wink: Jak nie Smrk to może Rychlebské stezky , bo też jest plan uderzyć w to miejsce :icon_wink:

Dajcie znac na kiedy plan, sprooboje sie dograc i no-problemo :) polamania goleni jutro! :confused:

Napisano

Jak nie Smrk to może  Rychlebské stezky , bo też jest plan uderzyć w to miejsce :wallbash:

Hej!

Jeśli będziecie montować ekipę na  Rychlebské stezky i byłoby gdzieś miejsce w aucie to ja również się piszę!

Napisano

właśnie wróciłem do domu, po przygodach, ale ważne, że cało;) zdjęcia jutro, a teraz tylko: JEST MEGA FANTASTYCZNIE:D

Wstępnie rozmawiałem z Marcinem o Rychlebské stezky i uzgodniliśmy termin sierpień(II połowa)/wrzesień.

Hej!

Jeśli będziecie montować ekipę na  Rychlebské stezky i byłoby gdzieś miejsce w aucie to ja również się piszę!

będę pamiętał i odezwę się:)

A teraz idę spać, bo już widzę podwójnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...