daid Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Witam, w sobotę 10 lipca wybieramy się na Singltrek pod Smrkem ( ) jedziemy we trzech, tzn. ja, MarcinGoluch i piotrulek84. Jeżeli ktoś chce się podczepić pod ta wspaniałą wyprawę to zapraszam. Im więcej osób tym lepiej. Maruderom dla których jest za daleko i za gorąco mówimy stanowcze nie!
Szoppers Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Hejas Kociaki! Mialem smigac za Wami moim furolotem ale niestety takze japonczykoow dotykaja problemy co prawda nie takie jak oslawiona Omege ale dostalem szlifa od ciezaroowki i mam auto w serwisie.. tak wiec zroobcie rekonesans i woowczas podczepie sie pod sierpniowa wyprawe juz wstepnie planowana
daid Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 Omega to klasa sama w sobie i bluźnisz próbując przyrównać się do niej Jak nie Smrk to może Rychlebské stezky , bo też jest plan uderzyć w to miejsce
Szoppers Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Omega to klasa sama w sobie i bluźnisz próbując przyrównać się do niej Jak nie Smrk to może Rychlebské stezky , bo też jest plan uderzyć w to miejsce Dajcie znac na kiedy plan, sprooboje sie dograc i no-problemo polamania goleni jutro!
wheelwell Napisano 10 Lipca 2010 Napisano 10 Lipca 2010 Jak nie Smrk to może Rychlebské stezky , bo też jest plan uderzyć w to miejsce Hej! Jeśli będziecie montować ekipę na Rychlebské stezky i byłoby gdzieś miejsce w aucie to ja również się piszę!
daid Napisano 10 Lipca 2010 Autor Napisano 10 Lipca 2010 właśnie wróciłem do domu, po przygodach, ale ważne, że cało;) zdjęcia jutro, a teraz tylko: JEST MEGA FANTASTYCZNIE:D Wstępnie rozmawiałem z Marcinem o Rychlebské stezky i uzgodniliśmy termin sierpień(II połowa)/wrzesień. Hej! Jeśli będziecie montować ekipę na Rychlebské stezky i byłoby gdzieś miejsce w aucie to ja również się piszę! będę pamiętał i odezwę się A teraz idę spać, bo już widzę podwójnie
daid Napisano 11 Lipca 2010 Autor Napisano 11 Lipca 2010 no i jestem, swieży i wyspany;) oto link do zdjęć, nie wszystkie są ostre jak brzytwa, ale to nie fotografia studyjna a sprzęt też pozostawia wiele do życzenia... http://picasaweb.google.pl/104404674422220537770/SingletrackPodSmrkiem10072010# miłego oglądania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.