fotodawido Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 jak w tytule...czy ktos posiada taka ramke i jak sie sprawuje...czy do maratonow bedzie ok? mam 182 cm wzrostu i zamierzam kupic rozmiar 17,5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gapccc Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 jak w tytule...czy ktos posiada taka ramke i jak sie sprawuje...czy do maratonow bedzie ok? mam 182 cm wzrostu i zamierzam kupic rozmiar 17,5" Witaj, Jestem posiadaczem http://www.haibike-polska.pl/hai-edition-rx-pro-p-199.html i gorąco Ci go polecam. Jestem nieco niższy od Ciebie 179 cm, ale myślę, że nie powinieneś mieć problemów. Rama naprawdę mocna i ze mną przeżyła niejedno. W maratonach nie brałem udziału, więc się nie wypowiadam, ale w kwestii producenta, marki muszę przyznać, że wybór nie jest zły. Ja sobie cenię niemiecką i jakość i precyzję i design. Ceny też nie są jakoś kosmiczne w stosunku właśnie do tych wymogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi