Ermilion Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam wszystkich Użytkowników Forum! Dziś (04.07.2010) około południa skradziono mi rower sprzed wejścia do Galerii Krakowskiej. Eh, nie posłuchałem przeczucia, że linka to trochę za mało ;/ Była to czarna Merida Matts 40d z zielono-białymi wstawkami (zdjęcie 'salonowe' w załączniku). Dodatkowe wyposażenie jakie rower posiadał to: czarne plastikowe błotniki, czarny bagażnik i Meridowskie mocowanie na bidon. Bardzo proszę każdego, kto miałby taką możliwość o pomoc w odnalezieniu mojej Meridy. Gdyby się udało bardzo chętnie się odwdzięczę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Hej Jestem z kraka. Ja go trafię to na bank dam znaka ale daj numerki seryjne. Pozatym zarejestruj go na bazie roowerów i oznacz jako skradziony to utnie drogę ucieczki:) przykro Witam wszystkich Użytkowników Forum! Dziś (04.07.2010) około południa skradziono mi rower sprzed wejścia do Galerii Krakowskiej. Eh, nie posłuchałem przeczucia, że linka to trochę za mało ;/ Była to czarna Merida Matts 40d z zielono-białymi wstawkami (zdjęcie 'salonowe' w załączniku). Dodatkowe wyposażenie jakie rower posiadał to: czarne plastikowe błotniki, czarny bagażnik i Meridowskie mocowanie na bidon. Bardzo proszę każdego, kto miałby taką możliwość o pomoc w odnalezieniu mojej Meridy. Gdyby się udało bardzo chętnie się odwdzięczę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ermilion Napisano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Nr ramy: 657952DBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ermilion Napisano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Poprawka, nr to: OC657952DBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.