comet94 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam wszystkich - pierwszy post. Mogę przeznaczyć na korbę do mojego składaka 350zł i nie wiem dokładnie jaką wybrać. Na razie zwracam się ku Shimano SLX FC-M660. Czy to dobry wybór? Opłaca się czekać na system Dyna-sys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dobry wybór. Najtańsza obecnie korba w systemie HT II. Sztywna, mocna i w miarę lekka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Użyj wyszukiwarki, podobne tematy już się przewinęły kilka razy. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.