Skocz do zawartości

[amortyzator] Czy oplaca sie kupic RST Launch?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

1 Pyt: Czy RST Launch T8 130mm urwie mi główkę ramy Next Stronger 15,5" przy amatorskim dircie

2 Pyt: Czy opłaca sie kupic RST Launch T8 130mm za 150zł z Rozwalonym pokrętłem od regulacji sprezyny, rzygającą lewą lagą a tak to w 100% sprawny, Uzywany 2,5 miesiaca

Proszę o odpowiedz bo nie wiem czy opłaca sie kupic.

Dzięki z góry za odpowiedz:)

Pozdrawiam

Napisano

Za tyle to masz nówke wyciągniętą z roweru . Nie kupuj tego pseudo widelca , szczególnie do dirtu ! Tylko Dirt Jumper jest na oś 9mm i to Ci polecam bo przynajmniej nie będziesz musiał nowych zębów wstawiać .

Napisano

Nie wiem gdzie?? Podasz jakis link, bo ja najtansze nówki widziałem po 220zl

Sory pomylilem sie to nie t8 tylko RA. Launcha RA sie oplaca??

Napisano
  W dniu 4.07.2010 o 13:03, Artursx1 napisał:

Za tyle to masz nówke wyciągniętą z roweru . Nie kupuj tego pseudo widelca , szczególnie do dirtu ! Tylko Dirt Jumper jest na oś 9mm i to Ci polecam bo przynajmniej nie będziesz musiał nowych zębów wstawiać .

No widzisz? Czlowiek prosi o link lub jakis kontakt a ty juz ucichles.

Napisano

Znalazłem za 240 na allegro http://www.allegro.pl/item1111067369_rst_launch_ra_130mm_tlumienie_olejowe_nowy_dj.html

Ale osobiście ODRADZAM kupno tego złomu, osobiście posiadam ten badziew. Jednego takiego już połąmałem dali drugiego na gware ale też już słabo mu się robi na ulicy tłumi przeszkody stałe większe niż 1cm czyli prawie wcale nie chodzi ale w terenie za to ożywa (chociaż nie odczuwalnie). Do dirtu się nada ale szybko złapie luzy i strach na tym jeździć, jak już założysz tarczówke to ho ho xD jak wytrzyma Ci miesiąc zwłaszcza w wakacje to masz moje uznanie xD

mam foty połamanego jak ktoś chętny (tzn. on nie mój ale ktoś na allegro go wystawił, w moim poszła podkowa i korona czyli bardzo widowiskowo :D )xD

http://ifotos.pl/zobacz/1f_eaesss.jpg/

EDIT: Jak już chcesz coś kupować to nic z RST jak chesz być cały, a już na pewno nie Launch RA xD

Napisano
  W dniu 11.07.2010 o 20:52, HeInEkeN napisał:

No widzisz? Czlowiek prosi o link lub jakis kontakt a ty juz ucichles.

Za to Ty brzęczysz nie wnosząc nic do tematu.

Przyzwoity amor to wyniesie mniej więcej tyle ile Ty dałeś z tego makrokesza, może nawet więcej.

Co do pytanie to ja bym nawet wziął tego RST, bo regulacja i tak nic nie daje a na cieknący olej pomogą nowe uszczelki. Więcej kasy i tak nie ma co ładować w tego makrokesza tylko odkładać gotówkę na prawdziwą ramę, amora i resztę gratów które nie muszą być z najwyższej półki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.