rdksc Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Hej Ma przerzutkę Sram 9.0SL i mam zamiar wymienić kasęte wraz z łańcuchem co mi polecacie koszt max 230zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Zależy co potrzebujesz. Jeśli nie zależy ci na wadze bierz Deore. Jeśli chcesz parę gram uciąć to SLX jest już niezły (tym bardziej w wersji 11-28) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witam Za 230zł mozesz kupic set x.7 Jezdze juz 2 sezon na tym zestawie i mogę Ci go z czystym sumieniem polecic . Pracuje cicho i płynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterForce5 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja polecam Ci: Kaseta SRAM PG-950 9rz. oraz łańcuch SRAM PC-971. Będziesz miał płynnie działający napęd kupując komponenty sram do przerzutek tej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ok 80gram na kasecie to całkiem sporo.. ale cena jest troche mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdksc Napisano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Na chwile obecną mam kasete, przerzutkę LX oraz manetki shimano Deore i chce na pewno zamontować przerzutkę Sram 9.0SL bo mam prawie nie używaną oraz nie chcę zmieniać manetek ( chyba że będe zmuszony), i wiązku z tym jak to wszystko połączyć, jak kupie kasetę( SLX CS HG 8) i łańcuch (HG 73) Shimano będzie mi to działało z przerzutką sram oraz z manetkami deore czy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Przy manetkach shimano nie bedzie chodzi tylnia przerzutka sram'a inne systemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.