slawex17 Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 wiecie ile kosztuje regulacja przerzutek w cykloturze w poznaniu? prosze o szybką odpowiedź, muszę poinformować koleżankę
Ubotek Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Ładnie tak narazać koleżanki na koszty. Jak umiesz wyregulować, to wcale nie wyregulujesz gorzej od tych "super specjalistów", a czasami nawet lepiej, bo tobie się nie będzie spieszyć.
arroyo Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Zwłaszcza, że na sucho to zawsze łatwo, a później podczas jazdy okazuje się, że pod obciążeniem łańcuch skacze po kasecie i trzeba jeszcze nieco dokręcić baryłkę przy manetce.
slawex17 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 wyregulowałem jej, lecz stwierdziła że jest jeszcze coś nie tak... koleżanka się uparła, chce mieć zrobione przez speców ostatnio brat kupował tam felta, miał perfekcyjnie wyregulowane, więc jej pewnie też by tak wyregulowali... to może ktoś wie jakie mają ceny :) na stronie nie mają napisane...
jasskulainen Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 10 albo 15zl nie pamietam juz dokladnie bylem zadowolony z ich uslug
blair7 Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Pamietaj ze czesto z powodu starej linki z pancerza nie da sie wyregulowac przezutki, sam teraz tak mam i muszt czym predzej kupic linke i pancerz
slawex17 Napisano 5 Lipca 2010 Autor Napisano 5 Lipca 2010 spoko, wiem o tym zabrudzony pancerz też przeszkadza. dowiedziałem się w cyklo ile biorą za regulacje. więc, za 1 przerzutkę 10zł za dwie 20zł. temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.