skjaatel Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Tak. Jechałem. Ten błotny kosztował mnie cały napęd poza przednią przerzutką Nie neguję terenu wysoczyzny, jest świetny, ale Kaszuby, suwalszczyzna też swoje potrafią zaoferować (jeśli pominąłem czyjś region to przepraszam ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Jechaliście maraton kadyński(najlepiej dwie pierwsze edycje;tak dla lepszej znajomomości tematu)? Nie I nie jechałem teraz - zmuszony bylem pisać pracę dyplomową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Na stronie e-mtb jest kilka zdjęć, głównie ze startu i mety. Na trasie jednak widziałem kilka osób robiących fotki. Podajcie link do galerii, gdy byście zauważyli jakieś nowe foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompres Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 O.K. nie upieram się.Dyskusja "o wyższości świąt".Mam tylko pytanie kontrolne.Jechaliście maraton kadyński(najlepiej dwie pierwsze edycje;tak dla lepszej znajomomości tematu)? Dokladnie o tym pomyslalem... Jechalem druga z tych o ktore Ci chodzi zapewne czyli podjazd Suchacz i Olsen w roli glownej. Ten drugi mnie zabil hehe... Tak. Jechałem. Ten błotny kosztował mnie cały napęd poza przednią przerzutką Nie neguję terenu wysoczyzny, jest świetny, ale Kaszuby, suwalszczyzna też swoje potrafią zaoferować (jeśli pominąłem czyjś region to przepraszam ). Skjateel z tego co mi mowiles to naped zabiles w ubieglym roku, a to zadna z dwoch pierwszych edycji i juz obecna trasa. Dla przypomnienia pierwsza i druga to 2007- 2008r. No i nie gadaj, ze jednym maratonem zabiles naped ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Widzisz szefuńciu, mam (w sumie to miałem - w marcu sprzedałem) dwa rowery A napęd zabiłem, bo wszechobecna glina zablokowała mi przerzutkę tylną i jechałem na trzech przełożeniach. Masz tu mały dowodzik: http://img805.imageshack.us/img805/941/ssa42840.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 tu są linki to fotek, http://forum.trojmiasto.pl/fotki-Kadyny-t171854,1,9.html pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raczek Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Jeszcze raz w sprawie terenów Wysoczyzny. Poczytajcie opinie napieraczy z ostatnich Mistrzostw Polski w Adventure Racing na forum napieraj.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.