Skocz do zawartości

[maraton mtb] Kadyny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak. Jechałem. Ten błotny kosztował mnie cały napęd poza przednią przerzutką :) Nie neguję terenu wysoczyzny, jest świetny, ale Kaszuby, suwalszczyzna też swoje potrafią zaoferować (jeśli pominąłem czyjś region to przepraszam :no: ).

Napisano

Jechaliście maraton kadyński(najlepiej dwie pierwsze edycje;tak dla lepszej znajomomości tematu)?

Nie :no: I nie jechałem teraz - zmuszony bylem pisać pracę dyplomową :)

Napisano

Na stronie e-mtb jest kilka zdjęć, głównie ze startu i mety. Na trasie jednak widziałem kilka osób robiących fotki. Podajcie link do galerii, gdy byście zauważyli jakieś nowe foty.

Napisano

O.K. nie upieram się.Dyskusja "o wyższości świąt".Mam tylko pytanie kontrolne.Jechaliście maraton kadyński(najlepiej dwie pierwsze edycje;tak dla lepszej znajomomości tematu)?

Dokladnie o tym pomyslalem... Jechalem druga z tych o ktore Ci chodzi zapewne czyli podjazd Suchacz i Olsen w roli glownej. Ten drugi mnie zabil hehe...

Tak. Jechałem. Ten błotny kosztował mnie cały napęd poza przednią przerzutką :icon_lol: Nie neguję terenu wysoczyzny, jest świetny, ale Kaszuby, suwalszczyzna też swoje potrafią zaoferować (jeśli pominąłem czyjś region to przepraszam :D ).

Skjateel z tego co mi mowiles to naped zabiles w ubieglym roku, a to zadna z dwoch pierwszych edycji i juz obecna trasa. Dla przypomnienia pierwsza i druga to 2007- 2008r. No i nie gadaj, ze jednym maratonem zabiles naped ;-)

• 3 miesiące temu...
Napisano

Jeszcze raz w sprawie terenów Wysoczyzny.

Poczytajcie opinie napieraczy z ostatnich Mistrzostw Polski w Adventure Racing na forum napieraj.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...