Skocz do zawartości

[rower] checker pig honky pig

bananrules

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

po pierwsze jako ze jestem tu nowy witam wszytskich serdecznie. Chcialbym was zapytac o opinie na tema marki Checker Pig. interesuje mnie dokladnie model honky pig 2010, ktory moge nabyc za 3800zl. rower ma mi slyzyc do jazdy zarowno po miesci jak i do lasu. dodam ze ma to byc pierwszy moj porządny rower i nie chcialbym wtopic. oczywiscie jestem otwarty na wszelkie inne propozycje, zdaje sie na wasze doswiadczenie. dziekuje za odpowiedz

Napisano

Wystarczy na 100 procent.

Ale z tego co widzę nowy rower kosztuje ok. 5000zł. Jeżeli masz zamiar go kupować to za taką kasę polecam ci MBIKE Renegade EVO również za 5000zł oraz Superior 929 za 4500zł.

Napisano

Wystarczy na 100 procent.

Ale z tego co widzę nowy rower kosztuje ok. 5000zł. Jeżeli masz zamiar go kupować to za taką kasę polecam ci MBIKE Renegade EVO również za 5000zł oraz Superior 929 za 4500zł.

dziekuje za odpowiedz, w sklepie activa sport znalazlem go w cenie 4,399. gdy pytalem o dostepnosc sprzedawca od razu zaproponowal mi cene 3800. czy to jakas podpucha :)

Napisano

Rowerlacja. Na forum jest parę użytkowników tych rowerów i z tego co pamiętam chwalili je sobie. Za 3800 zł to bym brał zważywszy na to,że na stronie producenta widnieje cena 1300 euro. Jeśli nie jesteś w gorącej wodzie kąpany,ani nie goni Cię czas to zobacz sobie jeszcze inne rowerki w cenie świnki. Ja wychodzę z założenia,że lepiej kupować spokojnie i wszystko dokładnie analizować niż iść na żywioł. Może ktoś zaproponuje coś innego w tej cenie. Ja bym zwrócił uwagę również na Cube'y jednak w porównaniu z checker pig'iem to masówki.

Napisano

Być może nie ma popytu na ten model i sprzedawca spuścił cenę, ale nie jestem pewien do końca.

Chyba najlepszym rozwiązaniem jest odwiedzenie tego sklepu i rozmowa ze sprzedawcą "twarzą w twarz". Przy okazji przetestujesz rower...

Napisano

jeszcze raz dzieki za odpowiedz, poprzegladam sobie jeszcze rowerki, ale nie ukrywam ze korci mnie juz pojezdzic :) pozdrawiam Michał

Nie chce zakladac nowego tematu wiec ... wlasnie a moze cube ltd team ? cena ta sama 3800. co wybralibyscie ? dzieki za opdowiedz

Napisano

checker pig stracił swoją oryginalność sporo lat temu - obecnie to rowery składane na ramach produkowanych także dla innych producentów - więc warto zobaczyć czy nie ma tego samego w lepszym zestawieniu lub cenie.

miałem checker piga model flash - wierna kopia poisona currare.

Napisano

Witam jestem użytkownikiem crossowego checkera Leto, wcześniej miałem Gianty i Authora. Checker to naprawdę fajny oryginalny sprzęt za rozsądną cenę. Dokonywałem też zakupów w sklepie Activa i ich promocje to nie ściema (jedyną wadą było to iż musiałem długo czekać na towar ok 3. tyg podobno z winy producenta). Naprawdę polecam markę(bo nie znam tego konkretnego modelu) i sklep. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...