ZeroCool Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Orientujecie się może jakie stery ma ten rower z linku link
ZeroCool Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 Klasyczne A-head . No to się domyśliłem tylko czy calowe czy 1,1/8 cala
amoniak Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Klasyczne A-head . nie żebym się czepiał ale klasyczne są overhead kontrowane nakrętką i mostek montowany na duszę. te tu w tym rocriderze sa jak pisał Rulez overhead na 1,1/8 cala Na przykład te będą dobre
Rulez Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Klasyczne A-head czytane jako jedna całość (czyli A-head z miskami na zewnątrz) , nie wiem po co te kombinacje , są jeszcze A-head półzintegrowane i A-head zintegrowane http://www.kolarstwo-szosowe.gda.pl/stery.html
amoniak Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 O a ja w nieświadomości klasycznymi nazywałem overhead a one są po prostu konwencjonalne Stronka niezła
ZeroCool Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 droczy forumowicze wiem ze można zmierzyć główkę ramy tylko ze ja jej jeszcze nie posiadam dlatego pytam o stery bo jak by były calowe to bym jej nie licytował ale jeśli są 1.1/8 to idę licytować dziękuję za odpowiedzi
Rulez Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 droczy forumowicze wiem ze można zmierzyć główkę ramy tylko ze ja jej jeszcze nie posiadam Nie może być, posiadasz ramę bez główki sterów ? wystarczy zdjąć kapsel na górze mostka (mocowany jedną śrubą) i zmierzyć średnice otworu (a jeśli tego nie potrafisz udaj się jak najszybciej do jakiegoś serwisu)
ZeroCool Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 no tak heheh rzeczywiście no to może tak nie posiadam ramy. a tak po za tym to ile warto dać za taką używkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.