Skocz do zawartości

[bmx] HaroBikes Backtrail X1 do Dirtu i Streetu?

danio115

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jako że preferuję ostrą jazdę zastanawiam się nad jakimś BMXem. W oko wpadł mi jeden rowerek HARO, jako że mam już rowerek z tej firmy, dlatego ją cenię. Jest to model Backtrail X1. Myślałem o takim jak tu: http://allegro.pl/item1104015321_harobikes_backtrail_x1_nowy.html . Czy myślicie że rower ten będzie dla mnie odpowiedni? Kolega ma także BMXa z HARO tylko inny model, i nic się z nim nie dzieje, a skaczę naprawdę dobrze. Mam pytanie jak rower spiszę się w streecie i dircie? Geometria wydaje się być odpowiednia chyba. Kręcę jakieś podstawowe triki typu 180/360. W dircie trochę lepiej. Dodam że jeździłem na sztywniaku i jest to dla mnie zaleta. Proszę o pomoc.

Pozdro.

Napisano

Cześć.

Piszesz, że chcesz kupic BMXa. Kawałeczek niżej jest napisane, że jeździłeś na sztywniaku. Tak jakbyś oczekiwał na propozycje BMXów-fulli ;p.

W każdym razie polecam rowery WTP lub Stoleny. Crysis lub Justice są w miarę tanie. Rozmiar już musisz sobie dobrać sam.

Z droższych polecam Subrose lub United.

Napisano

Sorry za drugi post.W sumie to nie odpowiedziałem Ci na pytanie.

O BMXach Haro słyszałem tyle, że w Polsce jest to słaba marka. Jeśli chcesz kupić rower do zaawansowanej jazdy, wydaj trochę kasy na naprawdę dobry rower. Polecam dozbierać kasy i kupić jakiegoś w/w BMXa ;).

Napisano

A dlaczego słaba? Byłem na paru imprezach Dirt/Street i najlepsi jeździli często na Haro, więc myślałem że dobrzy są. A w jakiej cenie są w/w rowery (około?), ponieważ mam do wydania 900-1000 zł, i jest coś lepszego od tego Haro w tej cenie? Aktu 690?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...