maciekt Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam. jestem mieszkańcem Łodzi i szukam osób które jeżdżą bądź chcą pojeździć w większej ekipie, trasy mieszane mogą być ale to do dogadania dystanse od 30 km w wzwyż:)chyba że już jeździcie to dajcie znać to dołączę jeśli będzie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 O tym jak jeździmy, a właściwie jeździliśmy możesz poczytać tutaj. Tam również znajduje się odpowiednie miejsce do proponowania wycieczek, dawania informacji o dłuższych wyjazdach lub po prostu umawiania się na treningi. Jest grupa osób z Łodzi aktywnie jeżdżąca i trenująca niestety nie udziela się na tym forum. Jeszcze TUTAJ osoby z widzewa i okolic próbowały coś rozruszać, ale na gołych postach się skończyło. O ile się dobrze orientuje to do żadnej wycieczki nie doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekt Napisano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 No to lipa:( a dlaczego przestaliście jeździć? może da się reaktywować? a jeśli nie ma szans to może macie namiary do tej jeżdżącej ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gam Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam Widzę, że nie tylko ja szukam ludzi do wspólnej jazdy. Jestem z Łodzi i znalazłam kilka ekip, ale one są bardzo hermetyczne i nie chcą nowych i obcych wśród swoich. Jak coś to proszę o znak, co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 to może macie namiary do tej jeżdżącej ekipy? Mam namiary, ale to nie jest jazda rekreacyjna Nikt z was nie napisał czego oczekuje od grupy do której byście chcieli dołączyć lub ją stworzyć na zasadzie spontanicznych wycieczek tu i tam. Chcecie jeździć w terenie czy na szosie? Poświęcić na to pół/ cały dzień, jaka szybkość wam odpowiada? Czy mają to być wypady turystyczne z aparatem w ręku i zwiedzaniem okolicy, czy nastawiacie się na trening w większej grupie? Zawsze co niedziele zbiera się kilku nastu/dziesięciu kolarzy na Retkini (Maratońska-Popiełuszki) Bałutach kasztany (Zgierska- Julianowska) i gdzieś na Rzgowskiej. Każdy kto przyjedzie może jechać. Jednak nie zdziwcie się jeśli peleton przejedzie obok was nie zwalniając i nie pytając się: co się stało? - kiedy wylecicie z trasy na jednym z zakrętów, poczujecie się gorzej lub po prostu złapiecie gumę. Prawdopodobnie w następnym tygodniu, może weekend będę jechać nad zalew Sulejowski, chciałbym objechać szlak im. Zygmunta Goliata wokół Zbiornika Sulejowskiego. Trasa ok. 200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekt Napisano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 mówiąc że nie jest to jazda rekreacyjna co masz na myśli?chodzi o rowery czy tempo jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Oczywiście o tempo. Rowery nie mają tu nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekt Napisano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 A jakie trasy preferujecie teren czy bardziej szosa?i czy tylko takie dystanse tzn. 200km czy krócej też jeżdzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Każdy teren i dystans jest dobry żeby pojeździć. Mówisz asfalt - biorę szosę lub zakładam slicki do mtb, mówisz teren jadę na rowerze górskim. Jak przejrzysz temat, który podałem Ci w drugim poście. to natkniesz się na relację z naszych wyjazdów. Będziesz wiedział co i jak. Miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detomasso Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja standardowo chętny do jeżdżenia, ale najwcześniej od przyszłego tygodnia:) w chwili obecnej leczę kontuzję - w poniedziałek zdjęcie gipsu Po takim poście już przebieram nogami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Pixon czemu nie w sobotę ten sulejów? w niedziele finał MŚ...wybrałbym się na szosę w sobotę a co do jeżdżenia rekreacyjnego można pisać do mnie mnie się spinać tak bardzo nie chce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Chcecie w sobotę Sulejów? - z mojej strony nie widzę żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a gadu to się nie czyta? ja chcę ale 100% asfalt :)w teren mogę pojechać w niedziele na jakiś rozjazd:) a żeby nie było że maniak.....po 30 kilosów też lubię sobie zrobić nie tylko jakieś 200:)fajnie by było zorganizować ekipę rekreacyjno-zamulającą-odpoczywającą i jedząca w trasie co innego niż banany i żele, tylko jak to w łodzi ciężko cokolwiek zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No to w niedziele zorganizujemy jakiś rozjazd z ogniskiem , a gg dopiero przed momentem włączyłem Teraz mi się dopiero przypomniało. Ja odpadam w tym tygodniu. Jadę do Wieliszewa na 24h. Możemy to przenieść na za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekt Napisano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 przyszła sobota to świetny temrin nie sądzicie? mam wolny cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 i co? nikogo chętnego na ten Sulejów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogas33 Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Masa Krytyczna w najbliższy piątek! Łódż pasaż godzina 18:) http://www.masakrytyczna.org/CMS/news.php Zapraszam wszystkich rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.