maciekt Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Witam. jestem mieszkańcem Łodzi i szukam osób które jeżdżą bądź chcą pojeździć w większej ekipie, trasy mieszane mogą być ale to do dogadania dystanse od 30 km w wzwyż:)chyba że już jeździcie to dajcie znać to dołączę jeśli będzie można
Mod Team Pixon Napisano 3 Lipca 2010 Mod Team Napisano 3 Lipca 2010 O tym jak jeździmy, a właściwie jeździliśmy możesz poczytać tutaj. Tam również znajduje się odpowiednie miejsce do proponowania wycieczek, dawania informacji o dłuższych wyjazdach lub po prostu umawiania się na treningi. Jest grupa osób z Łodzi aktywnie jeżdżąca i trenująca niestety nie udziela się na tym forum. Jeszcze TUTAJ osoby z widzewa i okolic próbowały coś rozruszać, ale na gołych postach się skończyło. O ile się dobrze orientuje to do żadnej wycieczki nie doszło.
maciekt Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 No to lipa:( a dlaczego przestaliście jeździć? może da się reaktywować? a jeśli nie ma szans to może macie namiary do tej jeżdżącej ekipy?
gam Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Witam Widzę, że nie tylko ja szukam ludzi do wspólnej jazdy. Jestem z Łodzi i znalazłam kilka ekip, ale one są bardzo hermetyczne i nie chcą nowych i obcych wśród swoich. Jak coś to proszę o znak, co i jak.
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Napisano 4 Lipca 2010 to może macie namiary do tej jeżdżącej ekipy? Mam namiary, ale to nie jest jazda rekreacyjna Nikt z was nie napisał czego oczekuje od grupy do której byście chcieli dołączyć lub ją stworzyć na zasadzie spontanicznych wycieczek tu i tam. Chcecie jeździć w terenie czy na szosie? Poświęcić na to pół/ cały dzień, jaka szybkość wam odpowiada? Czy mają to być wypady turystyczne z aparatem w ręku i zwiedzaniem okolicy, czy nastawiacie się na trening w większej grupie? Zawsze co niedziele zbiera się kilku nastu/dziesięciu kolarzy na Retkini (Maratońska-Popiełuszki) Bałutach kasztany (Zgierska- Julianowska) i gdzieś na Rzgowskiej. Każdy kto przyjedzie może jechać. Jednak nie zdziwcie się jeśli peleton przejedzie obok was nie zwalniając i nie pytając się: co się stało? - kiedy wylecicie z trasy na jednym z zakrętów, poczujecie się gorzej lub po prostu złapiecie gumę. Prawdopodobnie w następnym tygodniu, może weekend będę jechać nad zalew Sulejowski, chciałbym objechać szlak im. Zygmunta Goliata wokół Zbiornika Sulejowskiego. Trasa ok. 200 km.
maciekt Napisano 4 Lipca 2010 Autor Napisano 4 Lipca 2010 mówiąc że nie jest to jazda rekreacyjna co masz na myśli?chodzi o rowery czy tempo jazdy?
Mod Team Pixon Napisano 4 Lipca 2010 Mod Team Napisano 4 Lipca 2010 Oczywiście o tempo. Rowery nie mają tu nic do rzeczy.
maciekt Napisano 6 Lipca 2010 Autor Napisano 6 Lipca 2010 A jakie trasy preferujecie teren czy bardziej szosa?i czy tylko takie dystanse tzn. 200km czy krócej też jeżdzicie?
Mod Team Pixon Napisano 6 Lipca 2010 Mod Team Napisano 6 Lipca 2010 Każdy teren i dystans jest dobry żeby pojeździć. Mówisz asfalt - biorę szosę lub zakładam slicki do mtb, mówisz teren jadę na rowerze górskim. Jak przejrzysz temat, który podałem Ci w drugim poście. to natkniesz się na relację z naszych wyjazdów. Będziesz wiedział co i jak. Miłej lektury
detomasso Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Ja standardowo chętny do jeżdżenia, ale najwcześniej od przyszłego tygodnia:) w chwili obecnej leczę kontuzję - w poniedziałek zdjęcie gipsu Po takim poście już przebieram nogami:)
silenoz Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Pixon czemu nie w sobotę ten sulejów? w niedziele finał MŚ...wybrałbym się na szosę w sobotę a co do jeżdżenia rekreacyjnego można pisać do mnie mnie się spinać tak bardzo nie chce:)
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2010 Mod Team Napisano 8 Lipca 2010 Chcecie w sobotę Sulejów? - z mojej strony nie widzę żadnego problemu.
silenoz Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 a gadu to się nie czyta? ja chcę ale 100% asfalt :)w teren mogę pojechać w niedziele na jakiś rozjazd:) a żeby nie było że maniak.....po 30 kilosów też lubię sobie zrobić nie tylko jakieś 200:)fajnie by było zorganizować ekipę rekreacyjno-zamulającą-odpoczywającą i jedząca w trasie co innego niż banany i żele, tylko jak to w łodzi ciężko cokolwiek zorganizować
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2010 Mod Team Napisano 8 Lipca 2010 No to w niedziele zorganizujemy jakiś rozjazd z ogniskiem , a gg dopiero przed momentem włączyłem Teraz mi się dopiero przypomniało. Ja odpadam w tym tygodniu. Jadę do Wieliszewa na 24h. Możemy to przenieść na za tydzień
maciekt Napisano 9 Lipca 2010 Autor Napisano 9 Lipca 2010 przyszła sobota to świetny temrin nie sądzicie? mam wolny cały dzień
bogas33 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Masa Krytyczna w najbliższy piątek! Łódż pasaż godzina 18:) http://www.masakrytyczna.org/CMS/news.php Zapraszam wszystkich rowerzystów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.