Skocz do zawartości

łódź-jeżdżenie zorganizowane

maciekt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

jestem mieszkańcem Łodzi i szukam osób które jeżdżą bądź chcą pojeździć w większej ekipie, trasy mieszane mogą być ale to do dogadania dystanse od 30 km w wzwyż:)chyba że już jeździcie to dajcie znać to dołączę jeśli będzie można :)

• Mod Team

O tym jak jeździmy, a właściwie jeździliśmy :icon_confused: możesz poczytać tutaj. Tam również znajduje się odpowiednie miejsce do proponowania wycieczek, dawania informacji o dłuższych wyjazdach lub po prostu umawiania się na treningi. Jest grupa osób z Łodzi aktywnie jeżdżąca i trenująca niestety nie udziela się na tym forum.

Jeszcze TUTAJ osoby z widzewa i okolic próbowały coś rozruszać, ale na gołych postach się skończyło. O ile się dobrze orientuje to do żadnej wycieczki nie doszło.

Witam

Widzę, że nie tylko ja szukam ludzi do wspólnej jazdy. Jestem z Łodzi i znalazłam kilka ekip, ale one są bardzo hermetyczne i nie chcą nowych i obcych wśród swoich.

Jak coś to proszę o znak, co i jak.

• Mod Team

to może macie namiary do tej jeżdżącej ekipy?

Mam namiary, ale to nie jest jazda rekreacyjna ;)

Nikt z was nie napisał czego oczekuje od grupy do której byście chcieli dołączyć lub ją stworzyć na zasadzie spontanicznych wycieczek tu i tam. Chcecie jeździć w terenie czy na szosie? Poświęcić na to pół/ cały dzień, jaka szybkość wam odpowiada? Czy mają to być wypady turystyczne z aparatem w ręku i zwiedzaniem okolicy, czy nastawiacie się na trening w większej grupie?

Zawsze co niedziele zbiera się kilku nastu/dziesięciu kolarzy na Retkini (Maratońska-Popiełuszki) Bałutach kasztany (Zgierska- Julianowska) i gdzieś na Rzgowskiej. Każdy kto przyjedzie może jechać. Jednak nie zdziwcie się jeśli peleton przejedzie obok was nie zwalniając i nie pytając się: co się stało? - kiedy wylecicie z trasy na jednym z zakrętów, poczujecie się gorzej lub po prostu złapiecie gumę.

Prawdopodobnie w następnym tygodniu, może weekend będę jechać nad zalew Sulejowski, chciałbym objechać szlak im. Zygmunta Goliata wokół Zbiornika Sulejowskiego. Trasa ok. 200 km.

• Mod Team

Każdy teren i dystans jest dobry żeby pojeździć. Mówisz asfalt - biorę szosę lub zakładam slicki do mtb, mówisz teren jadę na rowerze górskim. Jak przejrzysz temat, który podałem Ci w drugim poście. to natkniesz się na relację z naszych wyjazdów. Będziesz wiedział co i jak. Miłej lektury ;)

a gadu to się nie czyta?:P ja chcę ale 100% asfalt :)w teren mogę pojechać w niedziele na jakiś rozjazd:)

a żeby nie było że maniak.....po 30 kilosów też lubię sobie zrobić nie tylko jakieś 200:)fajnie by było zorganizować ekipę rekreacyjno-zamulającą-odpoczywającą i jedząca w trasie co innego niż banany i żele, tylko jak to w łodzi ciężko cokolwiek zorganizować;)

• Mod Team

No to w niedziele zorganizujemy jakiś rozjazd z ogniskiem :D, a gg dopiero przed momentem włączyłem :P

Teraz mi się dopiero przypomniało. Ja odpadam w tym tygodniu. Jadę do Wieliszewa na 24h. Możemy to przenieść na za tydzień :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...