Madzinek Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Czy ktoś z Was przejechał wolsztyński Szlak Żurawi?? ;-) Zauważyłam ostatnio,że oznakowanie pozostawia wiele do życzenia...
dillinger Napisano 13 Lipca 2010 Napisano 13 Lipca 2010 Nawet o nim nie słyszałem nigdy, może się wybiore tam niedługo:) Znasz może długość tego szlaku?
Madzinek Napisano 21 Lipca 2010 Autor Napisano 21 Lipca 2010 Nawet o nim nie słyszałem nigdy, może się wybiore tam niedługo:) Znasz może długość tego szlaku? Jedynie 9 km, ale jakie widoki... ho ho ;-)) Potem można śmigać dalej
piotrlos Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 Jedynie 9 km, ale jakie widoki... ho ho ;-)) Potem można śmigać dalej Witam, Natknąłem się na ten post, a ponieważ kilka dni temu "udokumentowałem" ten szlak zapisem z gps i zdjęciami, poniżej umieszczam link do mojego bloga, na którym można obejrzeć szczegóły trasy. Jest tam też kilka innych tras w okolicy Wolsztyna, które warto zobaczyć. Wolsztyn, Szlak Żurawi Pozdrawiam Piotr Wolsztyn
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.