Skocz do zawartości

[lampka] do tyłu

JakobSJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Koledzy, pomóżcie wybrać mi lampkę do tyłu. Szukam czegoś 2-3 diody. Nie zależy mi na oszczędności baterii bo zawsze wożę ze sobą akumulatorki, ale na mocne trzymanie. Najlepiej jak by była mała, ale dobrze wykonana z masywnym mocowaniem. Cena do 50 zł.

Pozdrawiam!

Napisano

Witam

Powiem tak kiedyś byłem zmuszony kupić lampkę na bardzo szybko wchodząc do zwykłego sklepu w małej jej mieścinie liczyłem się z zakupem czegoś bardziej jednorazowego wybór (a może bardziej jego brak) padł na https://www.hurt.com.pl/?o=shpp&i=4574 właśnie dziś kupiłem drugą identyczną nie dlatego że tamtej coś się stało tylko po prostu za tak małe pieniądze jest naprawdę bardzo przyzwoita wybór pozostawiam Tobie na podanej stronce parę innych lampek w różnych cenach i dla różnych gustów. Pozdrawiam.

Napisano

Ja też polecam Smart Superflash. Kupiłem ją rok temu, działa dobrze, od tego czasu raz wymieniałem baterie a używam jej dużo. Świeci bardzo jasnym światłem widocznym nawet w dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...