Skocz do zawartości

[lublin] skradziono Meride Matts Sport 300

cavalinho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Zapaleńców i Zapalniczki!!

Wczoraj (01.07.2010) z bloku przy ul. Chrobrego 2 (wieżowiec na LSM) skradziono mi rower : MERIDA Matts Sport 300V niebiesko-czarno-biała. Złodziej był na tyle bezczelny, że zwinął go w biały dzień podczas mojej nieobecności w domu. Rower trzymałem na klatce, przypięty oczywiście (dwoma opaskami) (nie piszcie proszę że trzeba było trzymać go domu) Kradzież odbyła się w godzinach między 12:00 a 15:00. Rower nie posiadał siodełka (odpinałem i zabierałem do domu) więc musiał być prowadzony lub kierowany bez siodełka. Znaków szczególnych nie posiadał, oprócz znakowania przez policję. Pedały AUTHOR, koszyk na bidon AUTHOR odblaski na kołach!!

PROSZĘ wszystkich, którzy mogli zauważyć taką sytuację o POMOC!!!

OBIECUJĘ nagrodę dla osoby, która wskaże miejsce pobytu MOJEJ Meridki lud złoczyńcę.

Pozdrawiam

post-131495-1278073676,29_thumb.jpg

Siemka

Na 99% był ten rower Wczoraj na Lublin Off The Track. Rower był dosyć brudny Leżał koło widowni w godzinach mniej więcej 14

Szkoda ze nie przeczytałem tego posta wcześniej dobrze bym się przyjrzał i bym się jakoś próbował z tobą skontaktować.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...