kubzys Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 chodzi mi o to koło na kasetę: http://allegro.pl/item1101638260.html sprzedawca napisał że: "PIASTA JEST WYPOSAŻONA W BĘBENEK, NA KTÓRY MOŻNA ZAŁOŻYĆ KASETĘ 7, 8 LUB 9 RZĘDOWĄ TYPU SHIMANO LUB SRAM (dla 7rz wymagany dystans- dostępny u nas)" niby jest napisane że na 7/8/9 biegów ale chcę się upewnić czy na pewno. bo jak się pytałem w sklepie rowerowym (o inne koło) sprzedawca powiedział że to jest koło na 7 i żeby było na 8 albo 9 trzeba coś przeplatać czy coś takiego. więc się pytam czy to koło co podałem link na pewno jest na 7/8/9. a skoro jest to znaczy że jest już przeplecione? z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 piasta jest na 8/9 biegów więc ok może seryjne kółka były na innej pieście i o takie sprzedawcy chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ja mam odległość widełek w ramie 135 mm czyli każde koło wejdzie, tak? i to też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 tak, 135mm to standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.