Skocz do zawartości

[serwis] Regulacja przerzutek, hamulce hydrauliczne itp.

Clitoris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Musze oddać rower do serwisu. Zakupiłem go u Żuchlińskiego i serwisować bym go tam dalej chciał lecz kolejka do serwisu i odległość od niego jest troszeczke za duża.

Do wysepki nie mam już sił.. ;/

Muszę wyregulować przerzutki, zrobić coś z hamulcami hydraulicznymi i ogólny przegląd.

Jeśli serwis byłby tani nie obraził bym się :icon_lol:

Czy w trójmieście znajdę jakiś serwis znający KTM'y? Na wysepce odrazu pewien miły Pan (pozdrawiam) wyskoczył na mnie z mordą że sie kupuje drogi rower a potem sie o niego nie dba i takiego gówna nie naprawiają..(do tej pory nie wiem o co chodziło)

Koło Galerii Przymorze otworzyli jakiś sklep sportowy w którym znajduje się serwis. Jest już czynny? Jakieś opinie?

Mojego KTM'a chciałbym do serwisu oddać w przyszłym tygodniu.

Dziękuje za odpowiedzi. : )

Napisano

witaj,

polecałem juz i zrobie to ponownie :icon_lol: , serwis/sklep Alter w Sopocie na ul. Dworcowej, Pana Marka Szerszyńskiego, bardzo solidnie i nie drogo

pzdr

Napisano

Koło Galerii Przymorze otworzyli jakiś sklep sportowy w którym znajduje się serwis. Jest już czynny? Jakieś opinie?

sadzac po tym jak ten serwis poskrecal te rowery ktore stoja u nich na sprzedaz.... to ja bym sie osobiscie bal oddawac im swoj rower :)

Napisano

Dobra uwaga :)

A serwis/sklep Alter znajduje się koło dworca głównego ? Tak jakbym wyszedł od kolejki w strone monte i w pierwsza uliczke w prawo ?

Napisano

jak wyjdziesz z kolejki to skręcasz w lewo jak bys chciał dojść do monciaka i następna w lewo, tam jest postój taksówek , naprzeciwko sklepu Alter jest jakaś kafejka, trafisz na pewno

:)

pzdr

Napisano

Dobra już wszystko wiem! Kiedyś chodziłem do fryzjera który znajduje się w tym samym budynku więc trafie na pewno (Spojrzałem na google map)

Dziękuje! :(

Napisano

Ja polecam Lewickiego we wrzeszczu, wszystko co do tej pory tam robiłem (zaplot koła, montaż sterów i suportu) jest ok, dobra obsługa z którą można porozmawiać nt. rowerów i szybka robota (koło zamówiłem w poniedziałek o 16 a we wtorek o 10 jak dzwoniłem zapytać na którą będzie usłyszalem ze moge wpaść po nie).

• 2 tygodnie później...
Napisano

^^

Popieram. Najlepszy serwis w okolicach Wrzeszcza, jak jest robota chłopaki cisną do nocy, ceny raczej niskie.

Nie wiem jak z hydrauliką, ale jak chcesz na szybkości wyregulować napęd/hamulce to nadmorska ścieżka rowerowa przy Bacówce. 10zł i masz od reki.

Napisano

Rowerek Już zrobiony! Serwis alert uwinął się w 2 dni..tylko regulacja przerzutek nie przebiegła tak jak myslałem ale na razie da sie z tym jeździć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...