hubert255 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam : ), mam do was wielką prośbę pomóżcie mi bo waham się nad kupnem roweru ... chce przeznaczyć ok 1000 - 1400 ii wypatrzyłem sb takie : - Merida matts 20-v za 1400zł ... z v-brakemi linear i z przerzutkami tylnimi acera , a ogólnie ma 24 - Hexagon v6 za 1300 zł i on ma tarczówki tekto IO też z acerami lub - Hexagon v4 za 1150 zł z v-brakemi alhonga ii poprostu nie mam pojecia który .... ma on starczyć na dlugo i ma byc lekki i ma być uniwersalny to wszystkiego ... dzięki z gory za pomoc, proszę doradźćcie mi z tych 3 lub podajcie jakieś sw propozycje ... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampi Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam : ), mam do was wielką prośbę pomóżcie mi bo waham się nad kupnem roweru ... chce przeznaczyć ok 1000 - 1400 ii wypatrzyłem sb takie : - Merida matts 20-v za 1400zł ... z v-brakemi linear i z przerzutkami tylnimi acera , a ogólnie ma 24 - Hexagon v6 za 1300 zł i on ma tarczówki tekto IO też z acerami lub - Hexagon v4 za 1150 zł z v-brakemi alhonga ii poprostu nie mam pojecia który .... ma on starczyć na dlugo i ma byc lekki i ma być uniwersalny to wszystkiego ... dzięki z gory za pomoc, proszę doradźćcie mi z tych 3 lub podajcie jakieś sw propozycje ... dzięki Taka nazwa tematu, że myślałem, że ktoś Ci rower zwędził i w desperacji tak piszesz. Po drugie, to poczytaj trochę na forum, bo nie bardzo masz pojęcie na temat roweru. Wnioskuję to z tego, że chcesz rower, który "ma starczyć na dlugo i ma byc lekki i ma być uniwersalny to wszystkiego" za <1400 pln. Trochę nierealne, chociaż te wszystkie w/w cechy są względne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Tutaj masz Kross Level A2 mieszący się w budżecie na bardzo dobrym osprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hexagona V6 2010 możesz tutaj kupić za 1099zł http://www.mudserwis.com/rower-kross-hexagon-v6-2010-p-410.html (jest możliwosc targowania, a użytkownicy z tego forum po takich cenach je mogli od nich kupić więc info można powiedzieć że sprawdzone), ale lepszym wyborem będzie Kross Level A2 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.