lukaszs Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 tak jak wyzej zastanawiam się jakie opony do enduro założyć - Fat Albert - Maxxis High Roller - WTB Opona 2,55 WEIRWOLF RACE LT - WTB Opona 2,24 MUTANO RAPTOR RACE - Continental Slasch PRO 26 x 2,3
tobo Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 proponuję wdepnąć na forum emtb.pl i poczytać kilkudziesięciostronicowy temat opony do enduro
enduroriderPL Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Używam WTB z mieszanką DNA i gumy są naprawde przyczepne (motoraptor) Uzywałem High Rollerów i to są opony na suche i twarde nawierzchnie - w błocie jest pozamiatane.
lukaszs Napisano 2 Lipca 2010 Autor Napisano 2 Lipca 2010 no właśnie mam możliwość kupienia trochę tańszych Albertów ale i tak jeden albert to dwa motoraptory........mówię o cenie oczywiście
lukaszs Napisano 2 Lipca 2010 Autor Napisano 2 Lipca 2010 a czy Fast Fredy nadają się do Enduro - koleś na allegro napisał że to oponki do FR/DH ale na allegro piszą różne rzeczy:-)a one jakoś tak biednie wyglądają
lukaszs Napisano 2 Lipca 2010 Autor Napisano 2 Lipca 2010 ja też jakoś tego nie widzę ale nie ważne mam Fat Alberta na razie tylko tył bo była nagła potrzeba (wczoraj dwie dziury jednego dnia w RoRo 2 przecięcia drugie tak ze kciuk się mieści) Albert prezentuje się fajnie dziś mały test po lesie - singielek - Albert trzyma świetnie.
Cuberider Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Elo Skoro sprzedawca podaje że Fast Fredy się nadają do Enduro to niech jeszcze zapewni fachową opiekę po każdej wyprawie i pokryje koszty uszczerbku na zdrowiu
arczar Napisano 2 Lipca 2010 Napisano 2 Lipca 2010 Proponuje Maxxis Minion DH Front na przód i Ardent na tył. 2.35" przod 2.25" tył. W każdych warunkach celująco lub b.dobrze. Jedyna wada to że rzucają wszystkim;P błotem, kamieniami itp.
lukaszs Napisano 3 Lipca 2010 Autor Napisano 3 Lipca 2010 na razie wypróbuję taki zestaw zobaczymy jak się będzie zachowywał........ jak zajadę Alberty to spróbuję motoraptorów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.