Skocz do zawartości

[opony]opony do enduro jakie najlepsze?

lukaszs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak jak wyzej zastanawiam się jakie opony do enduro założyć

- Fat Albert

- Maxxis High Roller

- WTB Opona 2,55 WEIRWOLF RACE LT

- WTB Opona 2,24 MUTANO RAPTOR RACE

- Continental Slasch PRO 26 x 2,3

Napisano

no właśnie mam możliwość kupienia trochę tańszych Albertów ale i tak jeden albert to dwa motoraptory........mówię o cenie oczywiście

Napisano

a czy Fast Fredy nadają się do Enduro - koleś na allegro napisał że to oponki do FR/DH ale na allegro piszą różne rzeczy:-)a one jakoś tak biednie wyglądają

Napisano

ja też jakoś tego nie widzę ale nie ważne mam Fat Alberta na razie tylko tył bo była nagła potrzeba (wczoraj dwie dziury jednego dnia w RoRo 2 przecięcia drugie tak ze kciuk się mieści)

Albert prezentuje się fajnie dziś mały test po lesie - singielek - Albert trzyma świetnie.

Napisano

Elo

Skoro sprzedawca podaje że Fast Fredy się nadają do Enduro to niech jeszcze zapewni fachową opiekę po każdej wyprawie i pokryje koszty uszczerbku na zdrowiu :icon_confused:

Napisano

Proponuje Maxxis Minion DH Front na przód i Ardent na tył. 2.35" przod 2.25" tył. W każdych warunkach celująco lub b.dobrze. Jedyna wada to że rzucają wszystkim;P błotem, kamieniami itp.

Napisano

na razie wypróbuję taki zestaw zobaczymy jak się będzie zachowywał........

jak zajadę Alberty to spróbuję motoraptorów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...