klops1995 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Witam mam taki problem ze, ostatno jezdzilem na zawodach organizowanych w moim miescie po wodzie z piaskem na dnie .. I gdy teraz chce spręzyne skrecic zeby byl twardszy damper nie da sie ;( nie wiem co sie stalo czy wlecial piach czy co Bardzo prosze o pomoc prosze
gdy Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 zasyfił sie pewnie na maxa. wyjmij go , rozkręc , wyczyćś i bedzie gitarra
Miecho87 Napisano 1 Lipca 2010 Napisano 1 Lipca 2010 Jak wyżej. Piasek się dostał na gwint pomiędzy korpus i talerzyk. Możesz też spróbować WD40 w niewielkiej ilości na połączenie wymienionych części dać i poczekać z jeden dzień. U mnie w podobnej sytuacji pomogło, ale i tak nic nie zastąpi porządnego czyszczenia.
klops1995 Napisano 1 Lipca 2010 Autor Napisano 1 Lipca 2010 Jak wyżej. Piasek się dostał na gwint pomiędzy korpus i talerzyk. Możesz też spróbować WD40 w niewielkiej ilości na połączenie wymienionych części dać i poczekać z jeden dzień. U mnie w podobnej sytuacji pomogło, ale i tak nic nie zastąpi porządnego czyszczenia. Dzięki twoja rada sie przydala nawet nie musialem czekac 1 dnia temat do zamknięcia Dzieki + dla cb
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.